Снежанка и Червената шапчица дефилираха с дантелени якички за „Валентино” в Париж

Filed under: Глас Свише |

Дизайнерката Никол Ричи прикова погледите с разрошените подгави на палтото си

Дизайнерката Никол Ричи присъства на ревю на модна марка „Валентино” в Париж, където се провеждат едни от най-стилните дефилета, които приковават вниманието на света за цяла седмица.

Риалити звездата, която се превърна в успешен дизайнер, пристигна във френската столица за Седмицата на модата и прикова погледите с изтънчения си вкус на ревюто на италианския дизайнер. Тя се появи с елегантно черно палто с къдрава яка и „разрошени“ подгъви.
Снежанка, Червената шапчица и Алиса в Страната на чудесата можеха да бъдат видени на подиума по време на ревюто, коментират от английския Vogue. Нежността и крехкостта си подаваха ръка в късите черни рокли с дантелени якички, палта и пелерини с качулки в стила на религиозните одежди, някои от тях напомнящи за величието на Снежната кралица – от бяла кожа с косъм, изпъстрена с черни петънца. Красивите рокли с елегантни силно вталени силуети, типични за почерка на „Валентино”, бяха в бяло, синьо и червено, с декорации от мъниста, дантела и бродерии, разливащи се до земята във фини плисета.

 

Spread the love