Бившият червен кмет на Джерман Борислав Тасков хвърли три лъжи: Кметът Чимев и ОбС шефът Константинов притискат съветници за депото, областният Стойков и депутатът Микев са с протестиращите

Filed under: Дупница |

Губернаторът:  Шокиран съм, аз съм за изграждането на депото, ще се разкрият работни места за жителите на селото

Депутатът: Искам съоръжението да се направи, спасява ни от солени глоби

Зам.-шефът на Авторемонтния завод Борислав Тасков хвърли на нарочна пресконференция пред подбрани от него медии три лъжи, които веднага бяха опровергани.

Ето какво каза дясната ръка на шефа на FS холдинг Давко Давков – учредител на партия ГОРД в Дупница: „Кметът и Методи Чимев и председателят на Общинския съвет Ивайло Константинов в Дупница манипулират хората в града за предстоящия протест срещу изграждане на регионалния център за третиране на неопасни битови отпадъци в село Джерман. Управляващите в Дупница упражняват натиск срещу общински съветници, подкрепящи комитета, и срещу кмета на село Джерман”. Имена на съветници обаче не посмя да даже. „Досега сме получили подкрепата на общинските съветници от ЛИДЕР, БСП, независимия Първан Дангов, Валентин Микев от ГЕРБ, Мая Манолова от „Коалиция за България”, областния управител Владислав Стойков, евродепутатите Слави Бинев и Илияна Йотова. Ако управляващите не ни чуят, следващият протест ще бъде под канцелариите им, с участието на дупничани от всички квартали”, заяви Тасков от името на инициативния комитет.

 

Повече подробности в печатното издание

Снимки:

1.Борислав Тасков

 

Spread the love