175-има бакалаври и магистри взеха дипломи от факултет “Oбществено здраве и спорт” на ЮЗУ, 22-ма са отличниците

Filed under: Благоевград |

Сред завършващите дъщерята на декана на Филологическия факултет доц. Антони Стоилов – Росица. Весела Арнаудова изгледа цялата церемония със седеммесечния си син на ръце

175-има бакалаври и магистри от специалностите „Кинезитерапия”, „Социални дейности” и „Логопедия” от факултет “Oбществено здраве и спорт” на ЮЗУ получиха дипломи.

22-ма от тях завършват с отлични дипломи. Отличничка на випуска стана Искра Георгиева от Нова Загора, която завърши специалност „Социални дейности” с успех 5,76.

Сред отличниците, които си тръгнаха с грамоти и плакети на университета, бяха и Гергана Георгиева от Благоевград, Радостина Костова от Перник, Айше Ходжи и Милен Васев, който дълго бе аплодиран при получаването на дипломата си.

Деканът на факултета проф. Стоян Иванов насърчи завършващите да търсят възможности да докажат наученото подчерта, че ученето продължава през целия живот и обясни, че очаква бакалаврите да продължат обучението си в магистърски специалности. Той им пожела да намерят най-правилните стъпки, които ще ги водят напред и нагоре.

Абсолвентката Веселина Андонова поздрави завършващите, като им пожела попътен вятър и добра реализация, а за доброто настроение се погрижиха студенти от Факултета по изкуствата.

Сред завършващите беше дъщерята на декана на Филологическия факултет в ЮЗУ доц. Антони Стоилов – Росица, която завършва „Логопедия”. Абсолвентката Весела Арнаудова пък през цялото време на церемонията държеше в ръцете си седеммесечния си син Иван.

Сред официалните гости бяха председателката на Общинския съвет в Благоевград Даниела Савеклиева, главният секретар на общината София Янчева, шефът на Дирекцията за социално подпомагане в Благоевград Александър Балев, директорката на Дома за деца, лишени от родителски грижи, Евгения Йорданова.

Снимки:

1. Отличничка на випуска стана Искра Георгиева от Нова Загора, която завърши сп. „Социални дейности”.

2. Завършващите бяха от три специалности.

3.Деканът на Филологическият факултет доц. Антони Стоилов с дъщеря си Росица

4.Весела Арнаудова със седеммесечния си син Иван

 

Spread the love