Loewe подчертава извивките с кожени поли, пристегнати в ханша

Filed under: Забавно |

Има колекции, които ни спират дъха от красота и изящество – такива, които ни впечатляват със смелите си кройки и екстравагантни цветове, но не бихме намерили повод да ги сложим, и такива, чиито модели сме готови на секундата да облечем. Второто се отнася за невероятната колекция на модна марка Loewe. Пролетно-лятната колекция на испанската марка Loewe е, меко казано, зашеметяваща. Колекцията е издържана най-вече в земни цветове – кафяво, черно, бежово, оранжево, масленозелено и др. Прекрасно съчетание на модернизъм с доза леко ретро намигване характеризира показаните визии.

Кожени поли и панталони с висока талия, пристегнати в ханша, подчертавайки женските извивки, нестандартни връхни дрехи, разчупени кройки, интересна манипулация на материя – всичко това, майсторски изработено, е част от лятната колекция. Всяка една дреха може да се съчетава поотделно с другите дрехи от колекцията, има няколко възможности за вариации на облеклото.
За завършек на визиите са използвани стилни аксесоари под формата на големи гривни и дамски чанти в макси размер. С две ръце подкрепяме решението за червено червило – класика, която рано или късно винаги попада върху женските устни!

 

 

Spread the love