Хотелиери се жалват на Цацаров

Filed under: България |

Сигнал до главния прокурор Сотир Цацаров изпратиха хотелиери, членове на „Съюз на собствениците“ – Слънчев бряг. Те сезират за нарушения, извършвани в източната зона на комплекса, които създават сериозни пречки за осъществяване дейността на хотелиерите и търговците.

Според съюза ръководството на „Слънчев бряг“ АД създава пропускателен режим и правила за движение и паркиране на територията на комплекса, като незаконно ограничава достъпа на всички лица, извършващи търговска дейност. Това съобщи временно изпълняващият длъжността председател на съюза Венелин Ташев.

В сигнала се посочва, че в курорта отново се въвеждат такса за достъп, SMS паркиране и репатриране на автомобилите, отново се определя график за зареждане, както и много други правила за движение и влизане в комплекса.

Ташев допълни, че в офиса на сдружението са получени десетки жалби от лица, които са обект на тази икономическа принуда. Хотелиерите настояват главният прокурор да направи проверка и да предприеме незабавни мерки за преустановяване на незаконните действия от страна на „Слънчев бряг“ АД.

 

Снимка: Сотир Цацаров

Spread the love