Кейти Пери лекува разбитото си сърце с каране на колело в зала

Filed under: Звезди |

Кейти Пери се освобождава от своите гняв, стрес и напрежение, натрупани покрай неуспешната й връзка с колегата й Джон Майер, като практикува спининг (аеробно занимание с каране на специално пригодено колело). Тя споделя, че успокоява мозъка си и като прекарва по един час на свещи в известен СПА център в Лос Анджелис. 28-годишната звезда е заложила на фитнеса през последния месец, след като скъса с 35-годишния музикант и известен женкар. Тя започна да излиза с него миналото лято и двамата даже правеха планове да заживеят заедно. В крайна сметка те се разделиха, без да обявят конкретна причина за решението си.

Източник, близък до Кейти, казва пред вестник The Sun следното: „Тя смята, че тренировките наистина й помагат да се пребори с гнева и напрежението от раздялата. Преди няколко години тя отстраняваше тази своя негативна енергия, като обикаляше клубовете и танцуваше диво по цяла нощ. Но сега Кейти мисли повече за здравето си.“ Звездата обича да кара колело не само в зала, но и на открито и често си организирала велосипедни екскурзии около градовете, в които прави концерти, като дори раздавала безплатни билети на феновете си.
По-рано този месец Джон, който е излизал с доста известни дами, включително Тейлър Суифт, Дженифър Анистън и Джесика Симпсън, потвърди, че вече не е с мис Пери, признавайки, че му е трудно да създаде една наистина сериозна връзка.

Spread the love