Истината е някъде там: Дуничанинът Георги Начев: Вкараха ми серум на истината чрез целувка, 7 г. разработват мозъка ми

Filed under: Дупница |

Дупничанинът Георги Василев Начев дойде във в. „Вяра” и поиска да бъде публикувано писмото му, макар и странно и с твърдения, които турдно могат да бъдат доказани. Публикуваме написаното ни, защото вестник „Вяра” дава трибуна на своите читатели и отразява всичките им проблеми.

 От 2005 г. ми вкараха серм на истината чрез дамска целувка от г-жа Даниел Милка също от Дуница, след това ми скъсаха зъбите трима зъболекари. Това нещо 7 години работи в стомаха ми и навсякъде ме отблъскват. Ходих в София във ВСС, където имам жалби, нямам никакъв отговор, също в здравното министерство имам снимки, които изпратих, но всичко се крие и нищо не се появява. За пореден път се обърнах и към дупнишкия съд, като писах жалба, но не вярвам, че оттам ще ми помогнат.

Всичко това се отнася за много големи неща, които следствените органи трябва да поемат, като е нежно да ме извикат  и да изясним всичко, а не като ми взеха мисълта и ме караха да подписвам най-различни документи с най-различно съдържание. Опитаха се да ми дадат 60 000 лв., за да се махна от къщата си, но не пожелах.

Има още много да разказвам, аз не мога дори да се движа по улиците. Нанасят ми удар след удар, сърцето ми свиват на топка, останала ми е само имунната система. Тук има намеса от прокурор Начев и моята съпруга Елена Начева. Разработват ми мозъка, 5 минути нямам сън през тези 7 години. Поемам цялата отговорност за написаното, с което искам медиите да ми обърнат внимание.

Георги Начев, ул. „Иван Вазов” №25, гр. Дупница

Spread the love