Бекъм, Руни, Матераци дамгосани с имената на жените си, таранът на „Челси” вкарва с крака на първата си любима

Filed under: Звезди |

 Най-атрактивните татуировки на футболисти

Може би Дейвид Бекъм беше този, който наложи модата на татуировките при футболистите. Днес те са по-изрисувани и от рок звезди. Вижте някои от най-атрактивните татуировки на футболисти:

Дейвид Бекъм

Всичко започна с това, че Бекъм татуира името на сина си Бруклин на врата си. Днес той е целият изрисуван и дори не можем да изброим всичките му татуировки, само можем да споменем, че има изписани имената на всичките си деца, на съпругата си Виктория, има лика на Христос, библейски сюжети и др.

Даниел Агер

Освен че е защитник на „Ливърпул”, Даниел Агер има сертификат за татуист. Гърбът му е наистина впечатляващ.

Фернандо Торес

Нападателят на „Челси” Торес има три големи татуировки. Римски цифри на крака, за които се твърди, че изобразяват датата на първата среща с първата му любов. Буквите на ръката му показват името му на измисления език от „Властелинът на пръстените”. На ръката си има и номер 9, което е ясно какво е.

Диего Марадона

Марадона има много татуировки, сред които ликовете на Че Гевара и Фидел Кастро.

Крег Белами

Белами има цял „ръкав“, който изобразява битка от историята на Уелс.

Уейн Рууни

Той има кръст, името на жена си „Колийн“, както и думата „тогава“. Негов приятел си татуирал „ОК“, така че когато двамата застанат един до друг, могат да покажат надпис „ОК тогава“.

Стивън Айрланд

Огромни крила красят гърба на халфа на „Манчестър Сити”.

Джибрил Сисе

Той има над 40 татуировки – цветя, китайски йероглифи, паяжина, крила, имената на децата си и т.н.

Марко Матераци

Има най-различни татуировки – от криле до имената на жена му и децата му. На лявото си бедро има татуировка на Световната купа.

Кристиан Виери

Виери е заложил на Канджи символите. Тези на ръката му означават сила, вечност и гръм.

Българските футболисти

Българските футболисти са винаги в крак с модата. Те държат много на прическите, облеклото си и татуировките, разбира се.

Благой Георгиев

Благой Георгиев е един от най-татуираните играчи у нас. Той има множество религиозни символи по себе си, цяла православна икона на Исус Христос и др. Наскоро той качи тази своя снимка в профила си в социална мрежа, за да покаже фигура и… боди арт.

Иван Бандаловски

Капитанът на ЦСКА също е сред най-татуираните играчи у нас – той има цял „ръкав“ на едната си ръка, плюс портрет на митичен герой на гърдите.

Димитър Бербатов

Бербатов първоначално имаше йероглифи на ръката си, за които никой не знаеше какво точно означават. Преди време обаче той ги преправи на кръст.

Ники Михайлов

Ники Михайлов е голям фен на татуировките. В страницата си във Facebook той е качил и няколко снимки от процеса на татуирането си.

 

Spread the love