Водачът на листата на ПП ЛИДЕР в Перник Огнян Зарев: Ще защитаваме производството и заетите в него хора

Filed under: Перник |

Основната цел на партия ЛИДЕР е не просто да влезе в парламента, а чрез законодателната власт да защитава предприемачите и техните работници, обяви водачът на листата на ЛИДЕР в Перник Огнян Зарев „В Народното събрание ние ще защитаваме онова, което познаваме най-добре – производството и заетите в него хора. Време е да изберем България да я има, а това може да стане само с номер 25 в бюлетината на 12 май. ЛИДЕР ще съживи секторите с производство, защото само продукт, който се продава, осигурява заплата, печалба и пари за инвестиции. Така се пълни и държавният бюджет“, твърди Зарев.

„Винаги съм търсел у хората професионализма, а не партийната принадлежност. Това доказват и управляваните от мен предприятия, където се назначават работници според качествата им, а не по партийна линия“ – заяви водачът. Според него политическите назначения досега „доведоха до масови фалити на предприятия. Чистката в енергетиката неотдавна доказва пагубното й управление, категоричен бе Огнян Зарев. Той е убеден, че производството може да спаси всички сектори на икономиката и подчерта, че ЛИДЕР предлага перспектива, а не мимолетни подаяния. Огнян Зарев припомни, че ЛИДЕР осигурява работни места и заплати всеки месец, а не социални помощи за кратко.

Водачът на листата заяви, че иска хората да са сигурни и спокойни за работните си места и своите заплати. „Не желаем повече съдбите ни да се решават от политици непрофесионалисти”, посочи той и добави, че само развиващата се икономика може да подобри живота на хората. „Въпреки ограниченията, които се налагат от държавата, нашите предприятия работят и затова се нуждаем от знаещи и квалифицирани хора, които ще вземат правилните решения в парламента”, каза той. Хаосът в енергетиката е пълен, твърди Огнян Зарев. Никога досега битовите абонати не са употребявали повече електроенергия от стопанските субекти, посочи той.

„Абсурдно е да има свръхпроизводство на електроенергия и в същото време тя да струва толкова скъпо. Ние предлагаме дългосрочна икономическа програма поне за 10-годишен период, с непроменящи се правила, които да създадат сигурност за български и чужди инвеститори”, заяви водачът на ЛИДЕР в Перник. Според Зарев освен работеща икономика е нужно и работещо селско стопанство.

 

Снимка: Огнян Зарев – водач на листата на партия ЛИДЕР в Перник

 

Spread the love