Майката на 4 деца Виктория Бекъм замества захарта с мед, всяка сутрин обръща по една чаша гореща вода с лимон

Filed under: Звезди |

Сара Джесика Паркър ходи пеша за здраве, кралицата на бурлеската Дита фон Тийз не 

Въпреки че лятото вече настъпва с пълна сила и си мислите, че вече е късно да свалите онези досадни 2-3 килограма, които ви тежат още от коледната трапеза, ние ще ви оборим с донякъде клишираната теза, че никога не е твърде късно. А за да защитим твърдението си, ще се аргументираме с тази статия, в която ви представяме поредната порция звездни трикове за тънка талия и високо самочувствие.
Виктория Бекъм

Бившата спайска е майка на 4 деца, но това за нея никога не е било оправдание да не изглежда във форма. Напротив – имаме чувството, че след всяко раждане Виктория се стопява все повече и повече. Хранителният й режим се базира на така наречената алкална диета, която (логично от името си) има за цел да намали нивото на киселинност в тялото. Това на прост нехимичен език означава, че Вики консумира мед вместо захар и предпочита сурови и необработени храни. Освен това тя е голям фен на продуктите от овче и козе мляко. Виктория Бекъм разчита и на още един ритуал, който спазва всяка сутрин. На гладно тя изпива чаша гореща вода с лимон, за да нормализира алкалния си баланс.

Миранда Кер

Тайната на вече бившия ангел за стройна фигура се крие в рибата и свежите плодове и зеленчуци. Най-често Миранда си похапва спанак, авокадо, броколи и зелени салати.

Сара Джесика Паркър

Звездата от „Сексът и градът” се придържа стриктно към диета, бедна на въглехидрати. За сметка на това актрисата набляга на протеините в менюто си и най-често яде нетлъсто пилешко и пуешко месо, риба, яйца и нискомаслени млечни продукти.
Освен това Сара Джесика Паркър почти не ползва услугите на такси или шофьор, защото предпочита да ходи пеш и така да се поддържа във форма по най-приятния възможен начин – чрез разходки.

Дита фон Тийз

Колкото и да не ви се вярва, извън сцената Дита не е докосвала алкохол, включително и уж любимото си шампанско, през последните 15 години. За сметка на това кралицата на бурлеската обожава и консумира основно смуутита. Любимото й такова включва спанак, зеле и плодове.

Клаудия Шифър

В противоречие със съветите на повечето диетолози супермоделът на 90-те никога не закусва. Дневното й меню е съставено единствено от леки храни, като например зеленчуци и нетлъсто месо. А и задължителено билков чай за следобедна закуска.

Spread the love