Фетишите на зодиите: Везните обичат да пляскат, Телците – да хапват шоколад в леглото

Filed under: Глас Свише |

Вярвате или не на астрологията, тя помага за разкодирането на дадена личност. Макар че зодиите никога не обобщават на 100% всички свои представители, като се замислите, ще откриете, че някои черти и действия все пак ги групират по определен начин. Лъвът си е нарцистичен, Ракът – свръхемоционален, а Скорпионът – готов да жили всичко, което се доближи до него. Питали ли сте се дали и в секса има характеристики, които да обединяват представителите, родени в една и съща половина на месеца? Би било страхотно, ако астрологията бе като вълшебно кълбо, което да дава информация за всеки, но колкото – толкова. Вижте фетишите на всеки зодиакален знак и не бързайте да се вълнувате, ако написаното не отговаря на вашата същност. Все пак всяко правило си има изключения и при зодиите е същото!

Овен (21 март – 19 април)

Като основен и първичен знак на зодиака, представителите на зодия Овен откриват удоволствието в секс, който е наситен с много адреналин. Те лесно се възбуждат от различни аромати. Те обожават сутрешния секс и по време на любовната игра обичат малко борба и дърпане на косите.

Телец (20 април – 20 май)

Телците са земна зодия, но те не са лишени от чувства. Те са страстни, но не търсят адреналин като Овните, а по-скоро превръщат любовната игра в пиршество, в което често включват различни храни. Те нямат проблем да ви целуват страстно, а в следващия момент да довършат вечерята си. Обичат шоколада и му намират приложения и в леглото.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Те са тотални въздухари и затова си падат по всичко, което се движи бързо и яростно. Освен това са изключително любознателни и за да задържите вниманието им, трябва да вкарате различни сексиграчки в леглото и да действате на висока скорост.

Рак (21 юни – 22 юли)

Фетишът им е свързан с някои части на тялото, играта с които демонстрира любов и обожание. Те обожават женските гърди, да (ги) целуват и галят, а също така отделят голямо внимание на корема на партньора си. Падат си и по ролевите игри с костюми и аксесоари.

Лъв (23 юли – 22 август)

Нарцистични по природа, Лъвовете са ексхибиционисти. Те са игриви и динамични. Падат си по дългите коси, по хапането и драскането. Освен това са непоправими флиртаджии и обичат да ги ласкаят в леглото и извън него.

Дева (23 август – 22 септември)

В миналото Девите са били считани за зодията на подчинението. В реалния живот може и да не изглеждат много хрисими, под завивките си падат по връзването, белезниците и еротичното бельо.

Везни (23 септември – 22 октомври)

Везните определено обичат дупета. Обичат да ги пляскат и да пляскат. Те си падат по садо-мазото в секса и по дегизирането, като дори са склонни да облекат дрехите на другия пол.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)

Скорпионът е считан за най-страстния знак в зодиака, както и за най-отмъстителния. За него е типична тъмната страст, която носи голяма възбуда. Той си пада по наказанията в леглото и обича да доминира, но това не е в ущърб на партньора му.

Освен това Скорпионите обичат адреналина, така че сексът на публичното място е сред любимите им или пък секс на опасни места – в някоя тъмница, джунгла, около водно място и т.н.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)

Приключение е второто име на Стрелеца, така че не очаквайте по-малко от него и в леглото. Тази зодия обича да експериментира най-вече с местата, на които ще прави секс. Публиката също не ги притеснява.

Козирог (22 декември – 19 януари)

Секс на много високо. Все пак по същество зодията е планинска коза и обича простора и природата. Най-високо либидо тези представители имат на някоя хижа в планината.

Водолей (20 януари – 18 февруари)

Водолеите си падат по напредналите технологии. Винаги с мисъл за бъдещето, ако трябва да свържете думите футуристичен, необикновен и рисков с някоя зодия, то това е тази. Телефонният секс или този по скайп са като афродизиак за Водолея. Между другото на него не са му чужди груповите изяви и макар да не си признава, фантазира за оргии.

Риби (19 февруари – 20 март)

Ако смятате да правите секс с Риба, отидете на педикюр преди това или най-малкото си купете хубави обувки. Те имат фетиш към пръстите на краката и обувките. Рибките имат въображение и си падат по различните визуализации, така че не се изненадвайте, че по душа са воайори.

 

Spread the love