4000 лв. хвърля бобовдолският кмет Станчев, за да уплътни с алуминиева дограма пустеещ етаж в общината

Filed under: Бобов дол |

Паричките потъват в портмонето на най-добрата приятелка на зам.-кметицата Детелина Борисова – Юлия Бибева

В миньорския град питат дали е истина, че ремонтираният етаж е съсобственост с бизнесмена Георги Запрянов

4000 лв. хвърля кметът на Бобов дол Кирил Станчев от бюджета на общината, за да уплътни с алуминиева дограма пустеещ етаж в сградата на общинската администрация. В най-голямата мизерия, невиждана за Бобов дол, във време, в което голяма част от улиците са без осветление, да се хвърлят 4000 лв. за прозорци и стаи, които ще останат празни още много години – това е своеобразно престъпление, коментират бобовдолци и добавят, че общината е продънена, с 4 млн. наследен дълг от Грети Алексова, така че болката на общината най-малко са били прозорците на необитаемия етаж.

Според бобовдолци мероприятието е осъществено, за да припечели някой лев най-голямата приятелка на зам.-кмета Детелина Борисова – Юлия Бибева. Схемата е: Бибева получава по-големия пай срещу най-малко работа. Единствената работа на Бибева е да докара в насипен вид дограмата и след това да прибере пари. Всичко останало се осъществява от работниците на общинското предпиятие „Чистота, озеленяване и благоустройство”.

Потърсихме на място да чуем и другата страна. Кметът на общината Кирил Станчев и заместничката му Детелина Борисова отсъстваха, намерените работници отказаха да говорят, а Бибева не беше намерена в офиса си в Бобов дол. Тя запазва правото си на отговор.

Повече подробности в печатното издание

Снимки:

1. Кирил Станчев

2-3.  Работник от общинското предприятие за чистота участва в ремонта на помещението, в което ще се премести залата на ОбС.

Spread the love