Мацки, играещи американски футбол по бельо, пълнят стадионите в САЩ

Filed under: Спорт |

През 2003 г. в Щатите се ражда една от най-лудите идеи за разновидност на националния спорт – футбола. Автор е Мич Мортаца, който сега е много богат и пуши с удоволствие пурите си в офиса в Лас Вегас, докато идеята му генерира милиони.

А немалко хора плакнат очи, гледайки красиви, полуголи момичета, вплетени в реални футболни битки. Това някога бе Лигата по бельо, носеща вече името Лигата на легендите. Американски футбол за полуголи красавици и за феновете, докато трае лятната пауза в играта на професионалистите от НФЛ.

Преди 10 години Мортаца родил идеята на полувремето на Супербоул. Той зяпал как на полувремето на големия мач било разиграно шоу, в което модели имитирали игра на футбол със специфичните подредби, топката, шлемове и… по бельо. Сторило му се красиво и измислил реклама с подобна тематика. Станала хитова, а година по-късно имало вече кастинги за футболистки по бельо.

В началото идеята била осмивана, но феновете се радвали – все пак след Супербоул през февруари няма футбол чак до септември. Такъв е сезонът в НФЛ. Условията на подбора са – привлекателна външност, прекрасни тела, любов към играта и готовност за сблъсъци. Защото Лигата вече си е напълно сериозна. За мнозина е шоу, в което можеш да видиш как прелестна блондинка хвърля изящни пасове, показвайки красивото си тяло. Но момичетата стават все по-добри, а облеклото им – все по-плътно и футболно. За нещастие на мъжкото запалянковско войнство, което ще зареже гледането на мачовете, ако продължава покриването на телата. В момента в Щатите, Канада и Австралия има общо 20 отбора със закачливи имена, които се опитват да стигнат до титлата.

Правилата са идентични с професионалния футбол, а дефиницията за сблъсъците си е full contact. Игрището е само 50 ярда, наполовина по-късо от това в НФЛ.

Шампион е „Лос Анджелис Темптейшън” („Изкушение”), но чуйте някои от останалите имена: „Балтимор Чарм” („Чаровниците”), „Филадерфия Пашън” („Страст”), „Лас Вегас Син” („Грях”)… Това е доста различен подход към сърцето на фена от, например „Ню Ингланд Пейтриътс” („Патриотите”), „Филаделфия Ийгълс” („Орлите”) или „Далас Каубойс” („Каубоите”). Спортът има друго обаяние, когато вместо мускулести гиганти с изцъклени от хъс и желание очи го играят красавици с едва прикрити гърди и тела.

Това е футбол за ценители!

 

Текст за снимки:

1. Мъжете плакнат очи, гледайки красиви полуголи момичета, вплетени в реални футболни битки.

2. Здрава женска битка на терена

3. Мацки по бельо пълнят стадионите.

4.  Розовото бельо със сигурност е притегателно за мъжете, които не пропускат мачове на дамите от футболната лига.

5. Футболистките пръскат сексапил. 

Spread the love