Председателят на комисията Евелина Перфанова отвори тръжните документи: 8 фирми се натискат за туристически проект между Самоков, Сапарева баня и Долна баня

Filed under: Долна баня |

 Цялата стойност на поръчката е до 150 хил. лв., трябва да се изготвят карта на дестинациаята, билбордове, указателни табели, сувенири, 15-минутен клип

Изключителен интерес предизвика обществената поръчка „Изработка на рекламни и информационни материали, визуализация и публичност, изработване на рекламен филм” по проект „Подкрепа за развитие на регионален маркетинг на туристическа дестинация Самоков – Сапарева баня – Долна баня”.

Общо 8 фирми са подали документи – „Българска издателска компания” АД, „Астала” ООД, „Щрапел Комюникейшън” ЕООД, „Консорциум Инициативи”, „Студио Златен век”, „Зенит адвъртайзинг енд комюникейшън”, „Боро вижън” и „България Травел 2012”.

Избраният изпълнител трябва да подготви рекламните материали по проекта, да изготви туристическа карта на дестинацията, както и макет на региона, да подготви билбордове, указателни табели, туристически дипляни и брошури. С рекламна цел ще бъдат изготвени и сувенири и картички. Предвижда се и направата на 15-минутен рекламен филм за дестинацията.

Цялата стойност на поръчката е до 150 хил. лв. Сроковете за изпълнение, гаранциите и пр. ще бъдат уточнени при изготвянето на договора с изпълнителя.

Комисия с председател инж. Евелина Перфанова, директор на дирекция „Териториално и селищно устройство и европейски програми“ в община Самоков, отвори и разгледа постъпилите тръжни документи. В близките дни комисията, в която участват експерти от трите общини, ще изготви протокол за допускане до участие, а след това ще обсъди и конкретните предложения на самите фирми.

Предстои в рамките на този проект да се избере чрез обществена поръчка и фирма за логистика. Тази фирма ще организира участието на трите съседни общини – Самоков, Сапарева баня и Долна баня, в туристически изложения.

 

На снимката: Инж. Евелина Перфанова

 

Spread the love