Анджелина Джоли изглажда бръчки с лазерна терапия

Filed under: Звезди |

 185-11-85Анджелина Джоли има няколко корекции по лицето, гръмнаха с твърдението американски медии. Признатата за една от най-красивите жени на планетата се подлагала на козметични корекции и терапии с лазер, за да може лицето й да е толкова пропорционално и красиво.

„Кожата й е като от порцелан. Прилича на мраморна статуя. Всичко това обаче се дължи на въпросните процедури с лазер“, разкрива близък до актрисата. Също така Джоли се била подложила на ActiveFX процедура, която прикрива бръчките, пигментацията на кожата и други знаци на застаряването.

„Анджи не възприема това като пластична хирургия, именно заради това в последните 3-4 години го прави постоянно. В нейната глава подобно нещо е различно и много по-здравословно и безопасно“, допълва още близкият.

Припомняме, че преди няколко месеца Анджелина Джоли разкри, че е претърпяла и двойна мастектомия, чрез която за превантивна мярка от рак са били премахнати и двете й гърди. Два месеца след дългите медицински процедури Джоли се появи сияеща на премиерата на филма на половинката й Брад Пит.

 

 

Spread the love