Памела, Ева Лонгория и Кейт Мос разголиха гърди и дупета на плажа

Filed under: Звезди |

О да, някои от нас вече имаха щастието да се цопнат в морето, на други това тепърва им предстои и с нетърпение чакаме този момент! Звездите са с едни гърди (и дупе…) напред, що се отнася до лятната им ваканция, и се наслаждават на хубавото време, слънцето и безгрижието.

187-13-83 Pamela-Anderson-in-Bikini-3

Памела Андерсън, 46 г.

Бившата спасителка се появи повече от секси в компанията на бившия си съпруг Рик Соломон. Двамата се забавляваха в океана, край Хавайските острови. Облечена в розов бански костюм, напомнящ за сексапилната Памела от хитовия сериал „Спасители на плажа“, русокосата звезда демонстрира перфектна фигура. Пам доказва за пореден път, че сексапилно излъчване и стегната фигура не са присъщи само за 20-годишни момичета!

187-13-83 Eva-Longoria-in-Bikini-11
Ева Лонгория, 38 г.

Звездата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория е пример за идеална фигура. Облечена в цветен етнобански, актрисата се е отдала на пълна почивка сам-самичка и изглежда това й харесва. Ева е от актрисите с природно стегнато и красиво тяло, което брюнетката поддържа със здравословно хранене и малко спорт.

187-13-83 Kate-Moss-in-Bikini-9

Кейт Мос, 39 г.

Кейт Мос наближава 40-те, а тялото й изглежда започва леко да се отпуска… Тя все още е един от най-търсените и работливи супермодели в модата, затова и в момента Кейт се е отдала на пълен релакс.

 

 

Spread the love