Ирина Флорин влязла в къщата на „ВИП брадър” срещу 130 000 лв., Лияна „по-скромна” – навила се за 60 бона

Filed under: Звезди |

Боксьорът Тервел Пулев обърка броя на лъвовете от герба на България

244-11-81 irina_florinVip Brother е чудесен начин за VIP персоните да припечелят някой друг лев набързо.

Хонорарите на знаменитостите са, меко казано, нескромни. Позалезлият рапър Мишо Шамара, който наскоро отново насочи вниманието към себе си с политически изказвания, които предизвикаха немалко скандали и коментари, е взел 80 000 лева, за да участва в риалитито, научи Econ.bg от сигурни източници

Провокативната фолкпевица Лияна се е договорила за по-малка сума – между 50 и 60 000 лева. Вероятно се очакват още преговори. Според непотвърдена информация поппевицата Ирина Флорин е във Vip brother срещу хонорар от 130 000 лева.

244-11-81 liqna80 000 лева взима от шоуто Тервел Пулев. Преговорите с брата на Кубрат са се оказали доста сложни, тъй като в началото продуцентите искали лично Кобрата. Той обаче отказал и впоследствие се стигнало до уговорката Тервел да влезе във формата, а брат му да влезе за ден–два в шоуто.

Условието, което звездите трябва да спазват, за да си получат парите, е да не излизат от къщата по собствено желание, а само, след като бъдат номинирани от съквартирантите и изгонени от зрителите.

Страхотна излагация донесе националната ни гордост Тервел Пулев. По време на играта в къщата на „ВИП брадър“ за имунитет срещу номинации на Тервел се падна привидно лесният въпрос „Колко лъва има на герба на България?“. Боксьорът се замисли и каза – „Два“. Отговорът му предизвика абсолютен потрес сред феновете и хората в къщата.

„Точно той ли да не знае, че лъвовете са три?“, шушукаха изумените съквартиранти след играта.

„Недопустимо е! Защитава цветовете на България. Уж национална гордост и т.н., а не знае нещо толкова елементарно“, възмутени са форумци.

 

Spread the love