В 19-ия кръг от Английската лига в Дупница: „Колор” разби с 8:1 отбора на „Стад” и докосва титлата

Filed under: Спорт |

256-20-02-Kolor-v-nesebar-big„Колор” разби с 8:1 отбора на „Стад” в мач от 19-ия кръг на Английската неделна лига в Дупница. В дербито на “строителите”, играно на изкуствения терен в жк “Бистрица”, тимът на „Колор” бе абсолютен господар и не остави шансове на противника. Така „Колор” все повече се приближава до мечтаната шампионска титла в първенството по мини футбол. „Стад” пък вече изостава от заветното трето място, което дава право на участие в турнира „Лига България”.
Още в първата минута „Колор” поведе с попадение на завърналия се голмайстор Атанас Топалов, който оползотвори перфектно падаване на капитана Стефан Александров-Джефри. Въпреки ранния гол във вратата им футболистите на „Стад” заиграха много силно и успяха да изравнят чрез Борис Кралев. В ответната атака обаче непокритият Драго Борисов провря топката в мрежата на Емил Борисов за 2:1. Резултатът на почивката пък набъбна до 3:1, а след антракта на терена имаше само един отбор – и това беше „Колор”, който зареди гол след гол. Впечатляващо бе попадението на Раков, който финтира елегантно противниковия страж и оформи крайното 8:1.

В края на срещата оцветиха в жълто футболиста от „Стад” Велко Кралев заради псувни по съдята. До края на Английската неделна лига в Дупница остават само 3 кръга, в които „Колор” едва ли ще изпусне титлата, докато „Стад” ще трябва да даде всичко от себе си, за да стигне поне до 3-тото място.

 

 

Spread the love