Тайният любовник на Райна Пламен Медаров я „отвлече” на романтична ваканция в чужбина

Filed under: Звезди |

Певицата от Сандански поставила ултиматум да избере между нея и жена му Фани, богаташът стана известен като марионетката на Вип брадър

270-13-81_nКрасивата фолкпевица от Сандански Райна се раздели с феновете си преди дни, но не е имала намерение да влиза в къщата на „Биг брадър”, а че заминава с тайния си любовник от риалити шоуто на романтично пътешествие, пише HotArena.net.

Информацията идва от анонимен източник, като е провокирана от думите на Райна в социалната мрежа: „Риск спечели, риск губи, дано този път рискът си струва… Ще ми липсвате“.

Според източника Райна не е искала да каже, че влиза в „Биг брадър ол старс“, а че заминава на романтична ваканция извън границите на България с Пламен Медаров, който беше вкаран в риалитито като марионетка.

За двамата като влюбени се заговори съвсем в началото на ВИП риалити формата, когато медиите започнаха да нищят кой всъщност се крие в лицето на марионетката. Тогава стана ясно, че Райна и бизнесменът били тайни гаджета и не желаели да се разчува за интимните им отношения.

Стана ясно също така, че певицата му е поставила ултиматум да избере между нея и жена му Фани. Но до съдбоносното решение така и не се стигнало, защото твърдоглавият съквартирант е предпочел да се възползва от поканата за „ВИП брадър“.

 

Spread the love