Силвия Кацарова: Свалих 10 кг с козе сирене и чай

Filed under: Звезди,Здраве |

273-13-82 SilviaKacarovaСилвия Кацарова избягва месото и е създала свой изключително стриктен режим в името на това да запази красотата си и да бъде в добра форма. След половин година хранителни ограничения изпълнителката на „Големият кораб минава” е свалила 10 кг. Този резултат я окуражава да продължи със строгия режим.
„Сама съм си измислила диетата, но тя е подчинена изцяло на принципа на разделното хранене”, уточнява Кацарова. Сутрин певицата хапва препечена филийка черен или пълнозърнест хляб с малко козе сирене и чаша прясно мляко. След това редува салати с цитрусови плодове, сурови ядки и пие много чай. Само от време на време включва пилешко месо и риба към салатите. Преди да си легне вечер, изяжда по един грейпфрут или ябълка.

Силвия Кацарова е наясно, че без спорт не може. Затова хранителният й режим е придружен с физически упражнения ежедневно. Родната Тина Търнър прави задължителна гимнастика, ходи на фитнес за поддържане на мускулния тонус. Певицата се оказва и запален планинар. Тъй като живее в Бояна, се разхожда из Витоша веднъж седмично.

 

Spread the love