Астролог: Пик на протестите февруари, кабинетът пада до май

Filed under: Глас Свише |

 

 

1521562_795539780473092_1478935803_n„2014-та започва с нови протести, които ще ескалират още през февруари. Вторият месец на годината, краят на април и началото на май са най-опасните за правителството периоди и тогава може да се стигне до оставка и нови избори“.Това прогнозира астрологът Анелия Лечева.

Според нея има много голяма вероятност и за рокади във властта. „Януари е неблагоприятен за инвестиции, както за хората, така и за правителството и харчовете трябва да се ограничат. Увеличението на майчинството и средствата за различни пера в социалната политика ще има негативни последици през в края на пролетта и лятото. Натискът от Европа ще започне още през януари“, допълва Лечева. По думите й през април ще се стигне до внезапно разкритие на тъмни структури от властта и това ще преобърне политическата обстановка, като окаже влияние върху евроизборите.

„Тегленето на нови заеми от правителство ще излезе прекалено солено. Проблемът с тегленето на бързи кредити също ще ескалира напролет“, смята астроложката. Тя прогнозира, че войната в Близкия изток ще се разрасне и се очаква да засегне повече държави. През март държавата трябва да ограничи потока от бежанци. „Март, април и май са трите месеца, в които най-силно ще се усеща безизходицата и младите хора масово ще емигрират в чужбина. Пролетта ще бъде сезонът на пасивна агресия на народа“, допълва Лечева.

 

Spread the love