Волейболистите – момчета и момичета на 1-во ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, над всички, при девойките – първи е отборът на ПМГ

Filed under: Спорт |

08-23-02-Krasi-1_Uchen.igri_volejbilНай-добрите ученически отбори по волейбол, които ще представят община Кюстендил на областно ниво, вече са ясни. Двубоите в зала „Осогово“ се играха по системата „всеки срещу всеки“ и бяха ръководени от старши треньора на волейболния клуб „Велбъжд- Олимпия“ Емил Стоянов.

Волейболните отбори момичета и момчета във възрастова група 5-7-и клас на Първо ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ бяха над всички и спечелиха Общинските ученически игри.

При девойките 8-10-и клас победител е тимът на Езикова гимназия „Д-р Петър Берон“, а при юношите е отборът на Природоматематическа гимназия „Проф. Емануил Иванов“.

Отборът на ПМГ триумфира и при девойките 11-12-и клас. При юношите в тази възраст първото място зае тимът на Професионалната гимназия по икономика и мениджмънт „Йордан Захариев“.

Призьорите получиха купи и грамоти от началник-отдел „Младежки дейности и спорт“ към общината Мая Лехчанска.

Финалните срещи от Общинските ученически игри по баскетбол започват днес в зала „Осогово“, в началото на февруари ще стартират ученическите игри по футбол, тенис на маса, шахмат и лека атлетика.

 

Снимката:  Девойките на ПМГ (в тъмен екип) спечелиха първото място.

 

Spread the love