Станишев: БСП ще бъде победител на евроизборите, независимо от сътресенията

Filed under: Актуално от днес,България |

25-18-02-66107afd0584c9a7af15806305230aebИ България, и Европа имат нужда от БСП, особено сега, заяви лидерът на БСП и Сергей Станишев по време на честването на 71-годишнината от сражението на партизанския отряд „Народна дума“ в село Гроздьово, Варненско.

Лидерът на БСП подчерта, че неслучайно БСП е най-старата партия в България и това се дължи на факта, че хората винаги са имали нужда от нея. Нашите ценности са непреходни – ние сме за солидарност, работа и сигурност за всички, достойни доходи за децата и за родителите ни, посочи Сергей Станишев.

По отношение на евроизборите той подчерта, че независимо от всички сътресения и трудности БСП ще бъде победител. „Ние вярваме в нашите избиратели, защото те са помагали винаги когато на партията й е трудно. Проведохме над 300 местни конференции с участието на над 20 000 социалисти, които още веднъж потвърдиха пълната си подкрепа към ръководството на БСП“, допълни лидерът на БСП. Той посочи още, че управлението на правителството на Пламен Орешарски през последните 6 месеца е показало, че има воля и желание да изправи страната на крака след пагубното управление на ПП ГЕРБ. По думите му през следващите месеци страната ще се отлепи от дъното и с приемането на антимонополните закони състоянието на българските домакинства ще се подобри още повече.

 

Spread the love