Нинова не познавала Петното, снимката с него била от предизборен митинг в Самоков

Filed under: Благоевград,Перник,Самоков |

26-03-02-20140203.nmxgmilhmc copyСнимката ми с Бисер Миланов, известен и с прякора си Петното, е от предизборната кампания през 2013 година, правена е на площада в Самоков, където имаше стотици хора. Това обясни Корнелия Нинова за кадъра, на който е снимана с нашумелия напоследък Миланов. Имаше стотици хора на площада, този човек просто е бил там с другите, не го познавам, каза още Нинова. Според нея с изваждането на снимката ГЕРБ са демонстрирали унизително политическо поведение.
Корнелия Нинова допълни, че по повод на кадъра е имало и много несериозни коментарии като например, че е правена в заведение, където е била с Миланов.

Изпълнихме 90% от обещанията си в социалната сфера. Когато Борисов заговори за бюджет и финанси, се раждат вицове, но той толкова си може. Когато специалисти кано М. Стоянова и В. Горанов му запригласят, това е удар по експертността, отчете тя.

Истинският тест е какво вършим, дали си вършим работата, коментира по НТВ Корнелия Нинова от БСП и добави, че работата се върши. Минималната работна заплата не се облага, хората до 4500 лв. доход плащат 10% данък, а третото обещание – над 4500 лв. да се плаща 20% данък, още не е изпълнено. 90% от обещанията ни в социалната сфера вече са изпълнени, заяви Нинова. До края на мандата трябва да имаме 250 000 нови работни места, а минималната работна заплата да стане 450 лв., припомни обещанията тя.

Не е вярно, че сме се отказали от АЕЦ „Белене“, въпросът е защо не се случва веднага. Има арбитраж и по време на него не се правят нещата, а инвеститор няма, защото ГЕРБ го изгони. Нинова каза, че инвеститорът, който предлагал Румен Петков, бил същият, когото Борисов изгонил.

Не съм била на публична проява на АБВ, каза Нинова. Може би след конгреса, на който г-н Първанов се оттегли, АБВ трябваше да спре. Първанов беше успешен президент, може вторият му мандат да е бил по-слаб, но беше успешен, каза още Нинова.

Това правителство стегна агенции, увеличи приходите, разплати се с бизнеса, няма опасност за бюджета, но двете агенции трябва да работят по-добре, обобщи още Нинова.

За своята снимка с Бисер Миланов, която обиколи медиите, Нинова коментира, че никога не е допускала, че ГЕРБ ще стигнат дотам в унизителното си политическо поведение. Това било прехвърляне на вината от болната на здравата глава. Тази снимка е от май 2013 г., т.е. е от предизборната кампания, вероятно от площада в Самоков, където имаше стотици хора, този човек не го познавам, не помня да съм разговаряла с него, това е публична снимка, изреди Нинова.

Подробности  в печатното издание

 

Spread the love