Кеворк Кеворкян: Мая Манолова сега много говори, после ще плаче

Filed under: Кюстендил,Перник |

32-02-КЕВОРК Kavork-Kevorkyan-1Тв водещият Кеворк Кеворкян посъветва зам.-шефката на парламента Мая Манолова от Кюстендил да говори по-малко сега, за да не плаче после. „Доверете се на интуицията ми, г-жо Манолова. Хубаво е и мен да слушате като водещ. Защото сега говорите много, но после ще ми плачете, че не ви е стигнало времето”, пророчески заяви Кеворкян. В рубриката „Горещият стол“ на предаването му бяха поканени Цецка Цачева и Мая Манолова. Манолова не послуша мъдрия съвет на Кеворк и се опари! Нова телевизия скандално отряза картината от дискусията между Цецка Цачева и Мая Манолова, защото кюстендилката не искаше да млъкне и излезе извън ефирното време. 32-02-кеворкМанолова беше съсечена насред изречението си, но в крайна сметка телевизията си има свои железни правила. Преди двете бе интервюиран Тодор Славков-Малък Тошко, който се забавляваше, че Цачева и Манолова може да се скарат в ефир.

„Какво ще ме посъветваш да направя?”, попита Кеворк.
„Когато те влязат в студиото ти, бих те посъветвал ти да станеш и да си излезеш”, отговори Тодор Славков. Кеворкян не го послуша и интервюто започна. Темата на разговора бе новият Изборен кодекс, който предстои да бъде внесен в пленарната зала идната седмица. “Той е най-добрият досега”, похвали го Манолова.
„Пълни глупости”, контрира Цецка Цачева. Цачева още веднъж подчерта, че ГЕРБ няма да подкрепи кодекса. Двете политически врагини не се погледнаха нито веднъж. Често се прекъсваха.
Но по-често грубо и хулигански прекъсваше Мая Манолова – Цецка Цачева, напротив, демонстрира далеч по-меко поведение.
Въпреки силния глас на зам.-председателката на Народното събрание тембърът на бившата председателка надделяваше по някакъв интересен начин. Мая Манолова говореше бързо и ядосано.
Цецка Цачева – бавно и внимателно. Когато взимаше думата, Мая Манолова съскаше като оса и не искаше да позволява на опонентката си да говори. В един момент Кеворк Кеворкян не издържа, прекъсна я, за да й заяви в очите:
„Г-жо Манолова! Вярвайте на дългогодишната ми интуиция – говорите прекалено много. Когато аз ви кажа „добре” – значи съм убеден, че аудиторията ви е разбрала. Иначе после пак ще плачете, че не ви е стигнало времето”. Мая Манолова
тръгна да философства, но Нова телевизия я отрязаха по средата на изречението, защото заради многословието й времето беше фатално просрочено.

Снимките:
1 Кеворк Кеворкян

2 Мая Манолова и Цецка Цачева

 

Spread the love