Президентът на “България си ти!” Димитър Куцаров: Кой назначи доктора на животните Дангов за шеф на ОДБХ, прави си долен политически пиар на гърба на бедните

Filed under: Кюстендил |

Млеката, които дарихме в Самоков, Дупница, Кочериново, Благоевград и Кюстендил, ги има на всяка лавка

34-03-01  DimitarKucarov copy„Обидно е ветеринарен лекар, назначен незнайно как на длъжността директор на Областната дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) в Кюстендил, да дава оценка за хранителните продукти, раздавани от доброволци, които работят денонощно. 34-03-01  dobrovolci copyЦелта е политическа и долна. Възмутително е ветеринарен лекар, какъвто е Дангов, да дава оценка за хранителни продукти, раздавани на хора, при положение че разбира от кучета, котки и прасета. 34-03-01  DSCN8959 copyМлеката се продават до всяко училище”, това обяви на официална пресконференция председателят на сдружение „България си ти!” Димитър Куцаров по повод изцепката на общинския съветник от Дупница Първан Дангов, че подарявали плодови кисели млека ден преди изтичане срока им на годност.

Подорбности в печатното издание
Снимките:
1 Димитър Куцаров

2 Млеката се продават до всяко училище”, това обяви на официална пресконференция председателят на сдружение „България си ти!”

3 Дангов не крие, че Мая Манолова му е подала ръка в живота, след като я дамгоса с името „сестра Галева”.

Spread the love