Лидерите във „В” група играят благотворително „Да помогнем на Боби”

Filed under: Спорт |

46-22-02Дербито на Югозападната „В” група тази неделя (2 март) между „Септември” (Симитли) и „Пирин” (Благоевград) ще премине под знака на благотворителността. Футболистите от двата най-добри тима в Югозапада ще излязат с фланелки „Да помогнем на Боби”. А преди първия съдийски сигнал Иван Дяков ще изпълни на живо на стадиона химна на домакините в мача – „Септември” (Симитли). Очакванията са неделя да се превърне в спортен празник в Симитли.

Билетите за срещата са на цена 2 лева и ще се продават от приятелите на Борислав Неделчев от село Крупник, които са инициатори на кампанията „Да помогнем на Боби” в борбата на момчето с бъбречната недостатъчност. На входовете на стадион „Септември” ще има поставени и дарителски кутии, в които футболните фенове могат да оставят частица от добротата си за каузата „Да помогнем на Боби”.

Борислав Неделчев е на 21 години от село Крупник. Боби страда от бъбречна недостатъчност и се нуждае от трансплантация. От четири години е на хемодиализа и е в списъка на чакащите… За да може Боби да продължи пълноценно живота си, са необходими средства, които са непосилни за семейството му.

Дербито на Югозападната „В” група тази неделя също е под знака на благотворителността. Веднага след срещата фланелките с надпис „Да помогнем на Боби”, с които ще излязат двете единадесеторки, ще бъдат продадени на цена, определена от всеки, който желае да даде надежда на Боби да продължи пълноценно живота си.

Мачът от 17-ия кръг между „Септември” (Симитли) и „Пирин” е в неделя, 2 март, от 15,00 часа на стадиона в град Симитли. „Септември” и „Пирин” са лидери във временното класиране на първенството, домакините са с актив от 36 точки, гостите от Благоевград са с преднина от 6 точки.

Всеки, който може и желае да помогне на Боби, може да го направи и с паричен превод на следната банкова сметка:
BG03CBUN91954000478325
BIC: CBUNBGSF
MKB Unionbank клон Благоевград
ДА ПОМОГНЕМ НА БОБИ!

 

Spread the love