Кадрова въртележка в силовите структури на Пиринско: Полицай №1 на Симитли Георги Кьосев оглави Второ РУП в Благоевград, Йордан Латинов става шеф на Първо РУП

Filed under: Благоевград,Сандански |

Пламен Мичев отива в Симитли, Любен Милков поема службата за техническо снабдяване в ОД на МВР, шефът на РПУ – Сандански Чавдар Николов се връща в Национална служба „Полиция” в столицата

59-01-05  Nikolov_640x480 copyДиректорът на Полицейския участък в Симитли Георги Кьосев от вчера официално е новият началник на Второ районно управление на МВР в Благоевград на мястото на досегашния Любен Милков. Заповедта за назначението му е връчена лично от вътрешния министър Цветлин Йовчев. Повишението на досегашния шеф на полицията в Симитли е част от рокадите в системата на МВР в Пиринско. Досегашният шеф на Второ РУП Любен Милков ще оглавява службата за техническо снабдяване в ОД на МВР в Благоевград.

59-01-055 plamen_michevКадровата въртележка завъртя и Първо районно управление в областния град. Бившият началник на Икономическа полиция Йордан Латинов сяда в шефския стол там на мястото на Пламен Мичев. Той пък е преназначен временно за началник-участък Симитли на мястото на Георги Кьосев. Въпрос на време е да се разбере кой ще поеме овакантения началнически пост в Полицейския участък в Симитли на мястото на Георги Кьосев. Полицейският участък в Симитли е под шапката на Второ районно управление в Благоевград.

59-01-555 -novo  Iordan Latinov 1Управленските рокади в структурите на полицията в Пиринско засегнаха и Сандански. Вече е ясно, че началникът на полицията в курортния град Чавдар Николов напуска поста и се премества на работа в Национална служба „Полиция” в София. Николов е от 2 години в местното полицейско управление. Той дойде от столицата по настояване на областния директор на полицията комисар Георги Костов. В началото бе назначен на длъжност „разузнавач”, а по-късно оглави управлението и влезе в историята на курортния град като най-младия началник на полицията.

59-01-555 -novo Georgi_Kyosev_200x240Засега не е ясно кой ще заеме неговото място. Комисар Чавдар Николов е 34-годишен. Негова е заслугата по разкриването на няколко ключови кражби и убийства. ”Успявам да се адаптирам в малкия град, където всички се познават”, призна преди време полицейският шеф, който е родом от столицата.

 

Снимките:
1 Чавдар Николов

2 Пламен Мичев

3 Йордан Латинов

4 Георги Кьосев

 

 

Spread the love