Рокери ядоха октопод на откриването на новото си седалище в Гоце Делчев, купонясваха до полунощ

Filed under: Общество |

Бившият гард на Карамански – детективът Марин Маринов, доведе на събитието мотористи от София, направиха преход до  манастира „Св. Георги” в Хаджидимово

68-11-81 9738_n copyРокерите от мотоклуб „Велика България Неврокоп” откриха официално с водосвет новия си клуб и го нарекоха „Онгъла”. На събитието се стекоха атрактивна група мотористи от Петрич и София, които допринесоха още повече за купона.

На официалното откриване на седалището се ля щедро бира, в менюто преобладаваха салатите и картофките, най-екзотичното ястие на масите бе изкусно приготвен октопод.

68-11-81  В Делчево copyКлубната къща на мотоклуб „Велика България Неврокоп” се намира на ул. „Царица Йоана”. 12 души наброява към момента рокерският клуб, между които има доста жени. „Това са хора, които обичат рока, моторите и България”, заяви президентът на софийския клуб Марин Маринов. Маринов е известен частен детектив и бивш гард на Иво Карамански.

68-11-81  В средата президента на софийският клуб Марин Маринов copyРокерската група си спретна невероятен рок купон в новата си къща, където всички се забавляваха до полунощ. Гостите на  гоцеделчевските рокери направиха и няколко атрактивни прехода  с мощните си машини до манастира „Св. Георги” в  Хаджидимово, откъдето е основната група, до курортното село Делчево и др.

Гоце Делчев е вторият град, в който се открива поделение на „Велика България”. Мотоклубът съществува в София от 2 години и половина. Отскоро клубна къща на рокерите има и във Варна. Мисията на участниците в клуба е да опазят и популяризират истинските български традиции, да бъдат верни на националните ценности и непримирими с поругаването им и както и да подкрепят всички достойни местни инициативи.

 

Spread the love