Илиана Раева облече златен анцуг за 5000 лв.

Filed under: Звезди |

Лидерката на новосформираната партия „Обединена България“ зари гардероба си с блещукащи дрехи

 

69-10-81Илиана Раева се стъкми в златен анцуг. Бившата гимнастичка се позлати от глава до пети със златния спортен екип и маратонки в същия цвят. Цената е около 5 хиляди лева. Безспорно изборът на стайлинг е изненадващ, като се има предвид възрастта и положението на Раева, пише skandalno.net. Кичозният тоалет е в състояние да хвърли в потрес всеки моден стилист, а жълтеникавите камъни, които блестят от джобовете, са непосилна гледка за модните почитатели. Суетната Раева си пада по златните оттенъци и по всичко личи, че гардеробът й е заринат от блещукащи дрехи. Илиана Раева е лидер на новосформираната партия „Обединена България“.

 

В същото време стана ясно, че Илиана Раева продължава да има проблеми с палавата си дъщеричка Славея. Точно преди 1 месец щерката на Наско Сираков залитна по героя от „Биг Брадър” Миро и въпреки енергичните протести на майка си и баща си заяви, че ще бъде с него форевър.

Тогава Раева призна пред журналисти, че е силно разочарована от поведението на дъщеря си. Тя обясни, че с баща й са хвърлили цели купища пари, за да я научат на бизнес и се надяват да си намери някой по-сериозен кандидат за ръката, отколкото съмнителен герой от гротескно предаване. За да озаптят момичето си, мама и тате дори й купиха собствен център за забава, за да има с какво да се занимава и да изчисти хубавата си главица от глупости.

 

Spread the love