Дупнишки пенсионери се размечтаха Путин да им вдигне 3 пъти пенсиите като кримските, Страхил Влахов: Искам референдум за присъединяване към Русия

Filed under: Оживление |

Иван Иванов-Чапата и Венета Василева: Прави са хората да негодуват, политиците ни за нищо не стават

70-24-81 73 copyПенсионери от Дупница се размечтаха за тройно по-високи пенсии, и то руският президент Владимир Путин да им ги вдигне. „Какви са тези смешни добавки от правителството за Великден  от 20-40 лв.? Това са нищо пари, само да ни замажат очите. Друго си е Путин да ни вдигне три пъти пенсиите като кримските. И ние в Дупница скоро ще направим референдум да влезем в съюза на Путин”, зарече се русофилът Страхил Влахов.

70-24-81 74 copyПенсионерите в Дупница, които чакаха за безплатна чорба в черковния двор, се оплакваха един на друг от ниските си пенсии и коментираха как Путин вдигна от раз близо три пъти парите на хората от третата възръст в Крим. „Ако искаме да има България -бъдещето ни е с Русия”, отсече Страхил Влахов и категорично заяви: „Ако трябва, ще направим референдум в Дупница, само и само да се присъединим към  Русия. Видя се, че аир от българските политици народът няма да види! И без това в момента градовете се делят на политически губернии. Имаме територия – народ нямаме. По-добре да викнем  братушките, отколкото бежанци и терористи ислямисти да приютяваме”, бистреше международното положение на опашката Страхил. Иван Иванов-Чапата и Венета Василева потупаха недоволните пенсионери по рамото и им казаха: „С вас сме! Прави сте да искате повече пари и да негодувате. Защо да не се присъединим къв Русия, ако Путин ни обещае тройни пенсии”, казаха двамата.

 

Снимките

1  Иван Иванов-Чапата и Венета Василева

2  Русофилът Страхил Влахов е готов за референдум за Русия. 

Spread the love