Борисов и братът на Вергил Кацов – Александър Васев, нахъсваха Кобрата на мача срещу хърватина

Filed under: Дупница,Сапарева баня |

78-01-11-1902810_10152345795703707_744778494_nЛидерът на ГЕРБ Бойко Борисов вика заедно с дупнишкия бизнесмен Александър Васев, брат на известния общински съветник от Земеделски народен съюз Вергил Кацов, на мача на Кубрат Пулев в Росток, Германия. 78-01-11-snimka3Васев носи интерконтиненталния пояс на Кубрат винаги когато излиза на ринга. Двамата са приятели от детство, заедно са тренирали в ЦСКА и поддържат дългогодишно приятелство. Сашо е собственик на бирена борса „Рай” и е част от агитката на Кобрата във всичките му 20 професионални срещи.

За това се похвали самият бивш премиер на профила си във фейсбук, където приложи снимков материал. Борисов заедно със заместниците си Димитър Николова и Йорданка Фандъкова и бившия транспортен министър Ивайло Московски бе на втория ред до ринга, където за три рунда Кобрата успя да надвие хърватина Ивица Перкович.

78-01-11-snimka1Борисов посети мача след срещата си с германския канцлер Ангела Меркел. Той започна да информира в реално време „феновете си” за своите срещи и мероприятия. Първата му снимка от боксовата зала е отпреди началото на мача.

„Ето я и нашата подкрепа. Успех на Кубрат!”, написа той под снимката с елита на партията си.

След края на мача Борисов успя да се щракне с победителя Кубрат Пулев и брат му Тервел. „Честита победа, Кобра! Голяма радост за всички българи донесе. Браво!”, сподели лидерът на ГЕРБ.

 

 

Spread the love