БСП лидерът Станислав Павлов купи на сина си червен джип от събора в Дупница, шофьорът на линейка Данчо Василев си хареса спортен панталон

Filed under: Дупница |

93-03-82 533 copyЛидерът на БСП Станислав Павлов купи червен джип на сина си от събора на Умни петък в Дупница, а ловджията с най-големи постижения в Кюстендилско Борис Станков се сдоби с нова бъклица. Съпругата на рейнджъра Крум Янакиев – медицинската сестра Теменужка, се разходи с приятелка по сергиите, а шофьорът на линейка Данчо Василев си хареса спортен панталон. 

93-03-82 526 copyСъборът на Умни петък затвори за автомобили центъра на Дупница и превърна Минчовия площад и бившата Военна болница в търговски център на открито. Стотици дупничани си направиха пазар и разгледаха изложените стоки. Целият поток от автомобили трябваше да заобиколи през ул. ”Венелин” и  ул. ”Трети гвардейски полк”, защото временно достъпът до болницата, зеленчуковия пазар и евробазара бе спрян. Полицейски автомобил с патрулиращи полицаи обикаляше и дебнеше за джебчии. И търговците, и пазаруващите всяка година стават жертви на кражби на стока и на портфейли.

Снимките:

1 – Станислав Павлов зарадва сина си с играчка от панаира.

2  Медсестрата Теменужка Янакиева разгледа сергиите с приятелка.

Spread the love