Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ идват днес в Дупница, Кюстендил и Овчарци с водача Томислав Дончев, домакин е новият председател Ивайло Константинов

Ивайло Константинов: Победата на ГЕРБ на евроизборите ще бъде предпоставка за предсрочни парламентарни избори през октомври

95-01-06 10268540_1498592997035432_1689833017703197837_n copyКандидатите за евродепутати от ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще открият днес официално кампанията на партията в област Кюстендил.

Водачът на листата на ПП ГЕРБ Томислав Дончев заедно с кандидатите за Европейски парламент Андрей Ковачев и Ева Паунова ще се срещнат с граждани и симпатизанти на партията в Дупница. Кандидатите ще бъдат представени пред дупничани от зам.-председателя на партията Цветан Цветанов днес от 11,30 часа на пл. „Свобода“.

Konstantinov 1234566 copy„Опонентите ни на предстоящите избори ще заложат отново на черния пиар, ударите под кръста и на популизма, а не на дебата за Европа и други градивни теми. Репресиите по места вече са факт, защото управляващите започнаха да налагат финансови корекции на добрите общини в България. Дупница е една от тях. Правителството на Орешарски я поряза с 30 млн. лв. за водния цикъл. Атаката срещу наши кметове е факт”, каза Цветанов при последното си гостуване в Овчарци и на други места.

15-IVAILO KONSTANTINOV - KIRIL KALFIN 003 copyНародният представител Кирил Калфин, кметът на община Дупница Методи Чимев и общинското ръководство на ПП ГЕРБ-Дупница ще бъдат с делегацията при визитата. Домакин е новият председател на общинската структура на партията в Дупница Ивайло Константинов. Той е категоричен, че победата на ГЕРБ на евроизборите ще бъде предпоставка за предсрочни парламентарни избори през октомври. „Сигурен съм, че ще постигнем добър резултат на вота, защото ГЕРБ оправдава доверието на избирателите си”, категоричен е Константинов.

Всеки вторник председателят на общинската структура на партията има и свободен прием за граждани от 10 до 12 часа.

94-01-044 ChimevВ 14,00 ч. кандидатите за евродепутати Дончев, Ковачев и Паунова ще посетят сапаревобанското село Овчарци. Там ще се срещнат с членове и симпатизанти в клуба на партията в центъра на селото.

В 16,30 на пл. „Велбъжд“ водачът на листата Томислав Дончев, кандидатите за евродепутати Андрей Ковачев и Ева Паунова и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще се срещнат и разговарят с граждани на Кюстендил.
От 18,00 ч. ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в град Кюстендил. На площад „Велбъжд“ кандидатите за евродепутати ще представят пред кюстендилци основните си приоритети.

В програмата ще вземат участие ансамбъл „Българе“ и Веселин Маринов.

Снимките:
1 Кандидатите за евродепутати от ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще открият днес официално кампанията на партията в област Кюстендил.

2 Ивайло Константинов
3 Кирил Калфин
4 Методи Чимев

Spread the love