Комшиите от блок 213 в ”Еленово” Гергана Иванова и Георги Панов станаха семейство

Filed under: Оживление |

140 гости вдигаха наздравици в тяхна чест в луксозния хотел „Езерец” в Благоевград

98-24-01  geoggi_panov1 copyНа пищна сватба очарователната Гергана Иванова и Георги Панов от Благоевград казаха заветното „да” и станаха семейство. 140 гости вдигаха наздравици в тяхна чест в луксозния хотел „Езерец” в Благоевград. Булката Гергана работи като търговски консултант, а младоженецът е шофьор на разносна търговия.

98-24-01  georgi_panov2 copyДвамата били съседи в блок 213 в благоевградския квартал „Еленово” и се познавали от 10-годишни. Искрата между тях пламнала преди 4 години. Първоначално излизали с общи приятели, а впоследствие връзката се задълбочила.

След венчавката в храм „Въведение Богородично” младоженците пуснаха бели гълъби като символ на чистотата на отношенията си и светлите планове за съвместен живот.

98-24-01  georgi_panov33 copyКумове на младото семейство станаха Генчо и Софка Стойчеви от Първомай, а сватбарите с интерес проследиха всички ритуали, сред които и захранване с погача. Всички гости бяха възхитени от обслужването, от уюта на ресторанта на хотел ”Езерец”, както и от изисканото меню. Особено щастливи бяха родителите на младоженеца Ружа и Димитър Панови и родителите на булката Лиляна и Димитър Иванови.

До малките часове се редуваха шумни наздравици и кръшни хора.

Снимките:

 

1 Младото семейство позира за снимка пред мотор.

2  Гергана Иванова и Георги Панов се венчаха в храм „Въведение Богородично”.

3 Младоженците пуснаха бели гълъби.

Spread the love