Кметовете Камбитов, Фандъкова и Паунов връчват награда за „Културно събитие на годината“ на церемонията на БГ радио

Filed under: Благоевград,Кюстендил |

33-01-4444 kmetut Atanas Kambitov copyКметовете на Благоевград – д-р Атанас Камбитов, на София – Йорданка Фандъкова, и на Кюстендил – Петър Паунов, ще връчват награда за „Културно събитие на годината“. Това ще стане днес на церемонията на годишните музикални награди на БГ радио, която за втора поредна година се провежда в Благоевград.

74-01-10 paunov copyИнициативата на тримата градоначалници е част от участието на София и Югозападния регион в конкурса за европейска столица на културата през 2019-а, където Благовград, София, Перник и Кюстендил се състезават със съвместна кандидатура.

100-02-02-FandukovaЦеремонията по връчване на годишните музикални награди на БГ радио повече от 10 години е най-очакваното събитие от артисти и публика на родната музикална сцена и всяка година медията успява да събере на една сцена най-ярките и любими изпълнители на България. „Харесай българската музика“ с БГ радио  започва на 9 май в 21 часа на централния площад в Благоевград. Заедно с водещия Любо Киров на сцената ще стъпят 100 кила, Ангел и Моисей, Били Хлапето, Б.Т.Р., Графа, Дивна, Жана Бергендорф, Играта, Камелия Тодорова, Криско, Лео, Маги Джанаварова, Мариана Попова, Мария Илиева, Невена, Печенката, Прея, Сантра, Сигнал, Соня Мембреньо, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, D2, Dexter, Pavell & Venci Venc’, VenZy.

Снимките:

1 Атанас Камбитов,

2 Петър Паунов

3  Йорданка Фандъкова

 

Spread the love