Танцьорите на шефа на 3S СОТ Красимир Борисов духнаха 1 свещичка на бурен купон в Кюстендил, съоснователките Фросия Йорданова и Надя Михалкова цяла вечер не подгънаха крак

Filed under: Оживление |

Петър Стоянов, Александрина Боянова, Атанас Станиев, Владимир Симеонов, Соня Чалъкова и Галя Георгиева вдигаха наздравици за танцовата формация “Фолклоритмика”

100-24-81 6652_nФолклорната формация на шефа на 3S СОТ – Кюстендил, Красимир Борисов “Фолклоритмика” отпразнува първи рожден ден на бурен купон в елитен кюстендилски ресторант. Танцьорите вдигнаха наздравица за успеха на клуба и поздравиха гостите с кръшни хора и народни танци. Танцьорите излапаха и огромна сметанова торта, приготвена специално за празника. 100-24-81 519978_n“Трима души – Фросия, Надя и аз, създадохме този клуб. Още сме бебета, но ще успеем. Амбицията ни е да създадем ансамбъл, който да пресъздава магнетичните танци на Югозападна България, за да ги съхрани за наследниците ни”, заяви един от създателите на танцовия състав – Красимир Борисов. 100-24-81 59_nПърви на хората бяха Фросия Йорданова и Надя Михалкова, по нищо в стъпките не им отстъпиха Петър Стоянов, Александрина Боянова и Атанас Станиев. На тежката трапеза тост за успех и напредък вдигнаха Владимир Симеонов, Соня Чалъкова и Галя Георгиева.

100-24-81 62890302_nКупонът продължи до ранни зори, а приятелите на Красимир Борисов го затрупаха с най-хбавите пожелания за рождения ден на формацията. „Със създаването на клуба сбъднахме желанията и мечтите си, създадохме интересен модел, желанието ни е да го направим по-различен, по-разчупен, по-български и по-спешен. Ще успеем, защото аз не се връщам назад”, каза още Борисов.

Снимките:
Мигове от празненството

Spread the love