ГЕРБ кандидатът за Брюксел Андрей Новаков се качи на кантарче в Кюстендил: Храня се здравословно и тежа точно толкова, колкото Господ е рекъл

Новаков обеща да върне младите хора в Кюстендил, лидерите на ГЕРБ поеха ангажимент да помогнат за санирането на храма „Св. Троица” в Големо село

 

108-07-05  DSC05242 copyКандидатът за евродепутат Андрей Новаков се претегли на кантар по време на посещението си в Кюстендил и издаде, че дължи страхотната си форма на здравословното хранене.

Новаков бе представен в Кюстендил като млада генерация на партията, от областния координатор и депутат от ГЕРБ Кирил Калфин. Според него гласуването с № 18 в бюлетината е единствената възможност да си отиде сегашното правителство, работещо само с обещания, които не изпълнява. „С обещание къща не се строи“, заяви депутатът. Кирил Калфин каза още, че правителството е останало на власт, за да получи заемите, които са искали да вземат, и с тях да подсигурят своите фирми, да оставят дългове, които ще се връщат от три поколения.

 

108-07-05  DSC05323 copy“За мен е привилегия да бъда в Кюстендил, на 25 години съм, няма друга листа и партия, които да залагат в такъв мащаб на младите хора, да им вярват, да ги подкрепят и да дават шанс и трибуна. Не трябва да се налага на младежите постоянно да решават дилемата “Тук или в чужбина”, каза Андрей Новаков. Той поясни, че знае как ще изглежда Кюстендил, ако се върнат младите хора, затова негов приоритет ще е младите предприемачи да имат максимални облекчения, за да може, връщайки се, да започнат свой бизнес.

 

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков посети и бобовдолското Големо село. На срещата присъстваха и народният представител Кирил Калфин, организационният секретар на ГЕРБ – Кюстендил Емил Гущеров, лидерите на ГЕРБ – Бобов дол Росица Борисова и Юлиян Божанов, придружаваше ги и кметът на селото Васил Василев. Местните жители запознаха кандидата за евродепутат с наболелите проблеми на селото и помолиха за неговото съдействие – нуждата от почистване и укрепване на речното корито на река Разметаница и нуждата от спешен ремонт на храма „Св. Троица“. Младежите от ГЕРБ-Бобов дол облагородиха градинката пред сградата на кметството и засадиха цветя под формата на знамето на Европейския съюз. Новаков посети и храма „Св. Троица“, лидерите на ГЕРБ поеха ангажимент да помогнат за санирането на храма. По покана на жителите на Големо село Андрей Новаков пи кафе с тях и им описа възможностите, които предлагат европейски проекти и ползата от тях за малките населени места.

 

 

 

 

 

 

Spread the love