Сапаревобанката Красимира Соколова каза „да” на Христо Георгин след 6-месечна връзка пред 120 гости

Filed under: Дупница,Сапарева баня |

Булката: Влюбихме се, докато му сервирах кафето, ще живеем при родителите му в Крайници

Валентин – братът близнак на младоженеца, стана един от шестимата шафери, кумът Спас Ильов услужи с джип мерцедес

110-01-82 ULi-4-0Красимира Соколова от Сапарева баня и Христо Георгин от дупнишкото село Крайници спретнаха сватба като от приказките. Младоженците си казаха „да” в ритуалната зала в Дупница, след като отец Радослав Ваклин ги венча в черквата „Възнесение Господне” в родното село на Христо – Крайници. 110-01-82 uli-4--5jpgОколо 120 гости от Сапарева баня, откъдето е булката, Крайници, Дупница и Благоевград споделиха радостта на 32-годишния Христо и с няколко години по-младата от него съпруга.

110-01-82Щастливите родители Георги и Елена Георгини и Емил и Виолета Соколови посрещнаха гостите в дупнишки ресторант. До мястото на тържеството младото семейство дойде с джипа мерцедес на кума Спас Ильов. Спас, половинката му Радостина Лулева, младоженецът Христо, неговите родители и братът близнак Валентин, който бе и един от шестимата шафери, взеха булката от дома на родителите й. Сестрите Екатерина и Веска Коритарски, племенницата на Христо – 12-годишната Елена Георгиева, Мирослав Соколов и Велко Стойков бяха сред най-важните на сватбата – шафери.

Незабравимо преживяване за Красимира и Христо са фотосесиите, направени им от фото „Росен”. Мая и Росен направиха прекрасни снимки на младото семейство в житата край Самоковско шосе, докато пътуват от Сапарева баня за Крайници, и в дупнишкия парк „Рила”.

110-01-82_n„С Христо сме заедно от половин година. През ноември миналата година направихме годеж. Запознахме се няколко месеца преди това – през август. Аз работех в едно кафене в центъра на Сапарева баня, където той беше един от клиентите, и оттогава не сме се разделяли”, сподели чаровната булка. Миналата година Красимира завършила семестриално екология, Христо е завършил дупнишкото Механо и работи в автосервиз в Дупница. Засега двамата живеят при родителите на младоженеца в Крайници.

Снимките:

1 и 4 Младоженците по време на фотосесията в полето край Самоковско шосе, намиращо се между Сапарева баня и Крайници.

3   Красимира и Христо и фотографите Мая и Росен.

2   Моменти от фотосесията.

 

Spread the love