Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Пламен Борисов в Ярджиловци и Мещица: Силният отбор за Европа е отборът на Бойко Борисов

Filed under: Перник |

111-07-05  20140518_143137Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Пламен Борисов се срещна с жители на Ярджиловци и Мещица. Той бе придружен от народния представител Ирена Соколова, областния координатор на ГЕРБ-Перник д-р Вяра Церовска, организационния секретар Владислав Караилиев, областният координатор на ЖГЕРБ-Перник Милена Миланова, областният координатор на МГЕРБ-Перник Денислав Захариев и общинските съветници Румен Танев и Емилия Грозданова.

111-07-05  20140518_143729Пламен Борисов обясни с какво бъдещият Европарламент ще бъде по-различен от досегашния. „Предстои да бъдат избрани депутати за Европарламент, който ще има далеч повече правомощия. Затова ние трябва да имаме там един силен отбор, който да работи за интересите на нашата страна. Такъв е отборът на ГЕРБ. Всички в него са професионалисти, доказали своите умения“, каза Борисов. Той допълни, че през следващия мандат на Европарламента предстои да се вземат решения, които ще повлияят на бъдещото развитие на България. „Нужна е висока избирателна активност. Пасивното поведение е признак на незаинтересованост. Единствено ГЕРБ може да гарантира европейското развитие на нашата държава. Ние трябва да върнем проевропейското правителство на България. На 25 май трябва ясно и категорично да заявим, че за страната ни няма друг път освен дясно управление и силни позиции в Европа“, подчерта Пламен Борисов.

Spread the love