Кметът Владимир Джамбазов стяга събор с 10 000 лв. в Долна баня, десетки работници лъскат града като за световно

Filed under: Долна баня |

113-07-90 IMG_0496 copy10 хиляди лева е заделената сума от общинския бюджет за подготовката и провеждането на събора на Долна баня, съобщи Нина Арнаутска – директор на дирекция АПОФУС към общинската администрация. Тя допълни, че в почистването на рилския град и курорта, шосетата и тротоарите, както и освежаването на хоризонталната пътна маркировка и подмяната на откраднатите или изпочупени пътни знаци са ангажирани десетки работници от общинското предприятие „Озеленяване и благоустройство“ и работници по програмата „От социални помощи към заетост”.

Родопските виртуози от прочутата Виевска фолкгрупа с ръководител Емил Узунски и солистите Димитрия Николова, Тинчо Севдалинов и Нели Узунска ще огласят рилските простори и ще веселят жителите на Долна баня и техните гости на красивия централен площад.   

След тържествената света литургия в храма на откритата естрада енорийският свещеник иконом Пламен Димитров ще отслужи празничен водосвет за здраве и благоденствие, след което своите съграждани и гости ще поздрави кметът на община Долна баня Владимир Джамбазов.

 

Spread the love