Застъпници на „България без цензура” даряват 2000 лв. за бъбречната трансплантация на Боби Неделчев от Крупник

Filed under: Актуално от днес,Благоевград |

120-07-02  borislav-nedelchev-ot-s-krupnikОще 2000 лева постъпват по дарителската сметка на младия Борислав Неделчев от село Крупник, който събира средства за бъбречна трансплантация. Парите са от жители на община Симитли, които са били застъпници в изборния ден от ПП „България без цензура”. В щаба на партията в Симитли са били единодушни, че даряват полагащите им се възнаграждения на Борислав Неделчев. 21-годишният Боби от Крупник страда от остра бъбречна недостатъчност и трябва да бъде трансплантиран, за да продължи пълноценно живота си. През последната година в община Симитли се проведоха редица благотворителни инициативи, а дарителската кампания „Да помогнем на Боби” е част от всяко мероприятие в общината. До този момент за събирането на средства за трансплантацията на Боби откликнаха стотици. Кампанията продължава.

„Показателно е какви хора са се ангажирали с каузата на „България без цензура”, какви хора симпатизират на този политически проект и виждат алтернатива на статуквото от последните години на т.нар. преход в България. Показателно е това, че те не са работили в изборния ден за пари. Всички бяха единодушни, че даряват полагащите им се за деня възнаграждения за каузата „Да помогнем на Боби”, коментира общинският лидер на „България без цензура” в община Симитли Илиян Митревски.

На изборите за европейски парламент в неделя ББЦ взе най-много гласове в община Симитли. Партията събра 1389 гласа, или 27,68 % от упражнилите право на вот. На второ място с 22,32% доверие е „Коалиция за България”, ГЕРБ е на трето място с 21,54% от вота на избирателите. На четвърто място е ДПС с 15,4%.

Всеки, който може и желае да помогне на Боби, може да го направи и с паричен превод на следната банкова сметка: BG03CBUN91954000478325

BIC: CBUNBGSF
MKB Unionbank клон Благоевград

ДА ПОМОГНЕМ НА БОБИ!

Spread the love