Димитър Бербатов върти волана на „Бентли Континентал GT” за 200 бона, удари в земята возилата на Камата и Кристиано Роналдо

Filed under: Звезди |

123-24-03-43688Един от най-популярните български футболисти – Димитър Бербатов, пристигна във вторник следобед на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград с „Бентли Континентал GT V8”, модел 2012, което закупи преди 2 години за 200 000 лв. Звездата на френския „Монако“ награди призьорите в международния детски турнир и раздаде стотици автографи. От луксозното возило заедно с него слязоха триото треньори на втородивизионния „Банско“ Александър Томаш, Косьо Мирчев и Тодор Кючуков, които му бяха съекипници в отбора „Бербатов и приятели“ в демонстративния мач срещу сборен тим на бившите „орлета”. Сред тях блестяха националите Николай Бодуров, Станислав Манолев, Светослав Дяков.

Като ценител на скъпите возила футболистът купи колата си преди 2 години и дори регистрацията й беше направена в КАТ-Дървеница.

123-24-03-berbatovНападателят получи тузарския номер СА9009СХ. Служители на КАТ заявиха, че лимузината на играча струва минимум 200 000 лв. и била много по-модерна и красива, отколкото тази на Христо Стоичков. От години двамата се борят в различни класации за най-добър футболист, но този път Митко успя да удари в земята Камата.

Както е известно, повечето съотборници на Бербо също имат подобни коли, а асът на „Реал“ (Мадрид) Кристиано Роналдо дори разполага с две бентлита. Тази кола не е само символ на престиж, а и отговаря напълно на спортния дух на Митко. Тя ускорява от 0 до 100 км за 4,3 секунди, а максималната й скорост е 303 км в час, споделят близки приятели на българския футболист.

Spread the love