Последен валс: Евродепутат Андрей Новаков: В Киев съм, чак тук мирише на избори, Орешарски подава оставка до 1-ви

Радослав Радославов: БСП е в интензивното, Станишев бяга далече, Мая Манолова я чака не изборна несполука, а изборен кошмар

Лидерът на „България без цензура”-Дупница Костадин Костадинов: В недоумение съм от сближаването на ГЕРБ и ДПС

Организационният секретар на ГЕРБ-Кюстендил Емил Гущеров: Цената за изграждането на „Южен поток” е завишена три пъти, избрана е фирма на БСП без конкурс

125-03-81-  0565 NovakovОрешарски подава оставка до края на юни. Намирам се в момента в Киев и чак тук мирише на избори, заяви кандидатът за евродепутат от Благоевград Андрей Новаков. Хайде, това беше, избори до 3 месеца.

125-03-81-Emil-Gu6terov-bigОставката на Орешарски е най-коментираната тема в Дупница и страната. Вчера Станишев си вкара легендарен политически автогол от центъра. С пресконференцията не само не постави ДПС в ъгъла, както си мисли, опита се да бъде мъдър и проницателен, коментира лидерът на Евролевицата Радослав Радославов в Дупница. Нека този „модерен експерт” да сметне традиционния твърд електорат на БСП от 680 000 гласа, когато е в най-добра кондиция, който ще бъде намален най-малко до 183 до края на годината на фона на 6 млн. избиратели. OLYMPUS DIGITAL CAMERAТова ще бъде резултат на периферна политическа сила от порядъка на 10-12%, от която нищо няма да зависи. Изборните експерименти на Мая Манолова ще бъдат дребни несполуки на фона на резултата от задължителното гласуване. Това обаче няма да бъде проблем на другаря Станишев, който тогава ще бъде далеч от България, е мнението на Радославов.

120-17-01--manolovaПредседателят на коалиция ”България без цензура” в гр. Дупница инж. Костадин Костадинов беше категоричен: Николай Бареков вече обяви, че настоява за избори, които да се проведат в края на октомври, за да има възможност настоящото правителство да подготви бюджета за 2015 г. Голямо недоумение буди в нас сближаването на ПП ГЕРБ и ДПС. Напомняме, че „България без цензура” оглави политически алианс ”АнтиДПС”, заключи Костадинов.

119-18-05-sergei-stanishevЕто какво каза организационният секретар на областната структура на ПП ГЕРБ-Кюстендил инж. Емил Гущеров: ”Ситуацията е катастрофална с управлението на тройната коалиция БСП, ДПС и „Атака”. Взимането на заеми и популистки решения води страната към катастрофа. Затова всеки ден от управлението на Орешарски е пагубно за България. Те са се хванали като удавник за сламка, с цел да изпълнят ангажимента за необратимото изграждане на проекта „Южен поток” с избрана от тях фирма без проведен конкурс, с провеждане на процедура на тъмно между Коледа и Нова година, се готвят да лапнат милиони, за да бъде избрана конкретната фирма, т.е. „нашата”. Международни експерти посочват, че цената за изграждането на проект„ Южен Поток” е завишета два-три пъти.”, каза Емил Гущеров.

Снимките:
1 Андрей Новаков
2 Емил Гущеров
3 Радослав Радославов
4 Мая Манолова
5 Сергей Станишев

 

Spread the love