Кметът на Сапарева баня Сашо Иванов с влог от 55 400 лв. на името на жена си, ОбС шефът Чучуганов изплаща 40 бона кредит, зам.-кметът на Дупница Красимир Георгиев кара пежо за 1000 лв.

Председателят на дупнишките съветници Владимиров обяви 120 000 лв. в наличност и 135 000 лв. допълнителни доходи

129-01-033 сКметът на Сапарева баня Сашо Иванов е декларирал 55 400 лв. банков влог на името на съпругата си Силвия Георгиева Иванова от дивидент от фирма „Сима“ ООД в отчета си пред Сметната палата. В графата „Вземания над 5000 лв.” Сашо Иванов посочва заем от 47 000 лв. 129-01-033 -kabzimalskiСъпругата му е взела и 6000 лв. от трудови възнаграждения, извън тези за заеманата длъжност.

129-01-033 Klementina_i_AlinaЗам.-кметът Васил Маргин е декларирал ½ магазин от 122 кв. м в Сапарева баня, придобит през 2013 г. от заплати за 12 500 лв. Другата половина се води на името на съпругата му Ирина Ст. Маргина. Тя има и 50% дялово участие в „Билдинг канстракшънс“ ООД в Кюстендил. Председателят на ОбС в Сапарева баня Петър Стоилов Чучуганов е обявил право на строеж на два обекта по 80 кв.м разгъната площ от 2008 г., съответно за 32 160 и 5000 лв., като за купуването им е ползвал заем. 129-01-033 krasimir-georgievНа името на жена му са записани три ниви с обща площ 9750 кв.м, на две от които притежава ¼. Те са от дарения. Декларирал е и магазин в гр. Сапарева баня от 78 кв.м на името на „Гардън“ ЕООД. придобит за 19 500 лв. Той е прехърлил на друго име безвъзмездно джип „Мицубиши” за 1600 лв. Чучуганов е изтеглил банков кредит за 40 000 лв. Притежава 100 % от фирмите „Гардън“ ЕООД и „Мартина Турс“ ЕООД. Прехвърлил е 50% от „Рила Хотелс – ИВ“ ООД и „Рила Хотелс – ДМ“ ООД безвъзмездно.

129-01-033 vladimirovКметът на Дупница Методи Чимев е декларирал пред Сметната палата покупка на апартамент в София, съвместно със съпругата си Клементина. Цената му е 120 000 лв., като източник на финансиране е посочен заем. Чимев е прехвърлил възмездно апартамент в Дупница за 30 000 лв. Той е взел и ипотечен кредит в размер на 40 000 евро. Чимев има шивашки бизнес, който е прехвърлил на съпругата си.

129-01-333 CHUCHUGANOV copyЗам.-кметът Красимир Василев Георгиев е декларирал купен през 2013 г. лек автомобил „Пежо” за 1000 лв., платени от заплатата му. Другият зам.-кмет Олга Китанова също декларира лек автомобил „Мерцедес”, купен с приходи от заплата за 8000 лв. през 2013 г., водещ се на името на съпруга й Мартин Борисов Китанов. На негово име е се води и ливада в Банско с площ 14 686 кв.м.

Новият председател на ОбС Владимир Бойчов Владимиров е обявил 2 дка лозя в м. Караболюка, придобити през 1995 г. за 5500 лв. с пари от заплатата му, 120 000 лв. налични средства от заплати и кредит от 23 000 лв. от БДСК. Владимиров има 10 000 дяла от „Гранд Енерджи Дистрибушън” – ЕООД София, както и доходи от трудови правоотношения, извън тези за заеманата длъжност за 135 088 лв.

Бившият председател на ОбС Ивайло Константинов е декларирал 1/3 част от къща в Дупница, придобита през 1974 г., с 204 кв.м разгъната площ, половинките от два парцела в София, съответно за 39 745 и 95 995 лв., както в парцел в Пернишко, 2 дка трайни насаждения в Сапарева баня и 2 дка в Тетевенско, лек автомобил Мерцедес 400 ЦДИ за 50 000 лв., придобит през 2002 г. Притежава влог от 5500 лв. и е изтеглил кредит за 95 000 лв. Притежава дружествени дялове в „Юнион Ивкони” ООД, „Уни Енерджи” ООД и др. фирми.

Кметът на Кочериново Иван Минков е подал уведомление, неговият заместник Васил Кирилов Стамболийски е декларирал, че е съсобственик със съпругата си на апартамент в Larangeiro, в чужбина, от 60 кв. м. Той притежава лек автомобил „Фолксфаген Поло”, за 1000 лв.

Спиридон Георгиев Качански е подал уведомление, а председателят на ОбС Василка Стоименова Вонидова е декларирала доходи от трудови правоотношения извън тези за заеманата длъжност за 10 958 лв.

Кметът на община Рила Георги Давидков Кабзималски е подал декларация, в която е посочил, че няма нищо за деклариране. Заместниците му Валентин Чачев и Лазар Чавков, както и председателят на ОбС Надя Каралийска – Василева са подали уведомления.

Кметът на Невестино Димитър Стаменков декларира всичките си имоти и имущество, като през 2013 г. е придобил лек автомобил „Нисан Микра“ за 2620 лв., купен от заплатата. Той има влог от 1999 лв. и доходи от наем или др., предоставяне за ползване на права и имущество в размер на 16 800 лв. Стаменков посочва и доход от пенсия – 9615 лв.

Кметът на Бобошево Крум Маринов има подадена декларация, но по всички параграфи пише: „Нямам нищо за деклариране“.

 

Снимки:

1 Сашо Иванов

2 Георги Кабзималски

3 Клементина и Методи Чимеви

4 Красимир Георгиев

5 Владимир Владимиров

Петър Чучуганов 

 

 

Spread the love

Коментар за: Кметът на Сапарева баня Сашо Иванов с влог от 55 400 лв. на името на жена си, ОбС шефът Чучуганов изплаща 40 бона кредит, зам.-кметът на Дупница Красимир Георгиев кара пежо за 1000 лв.

  1. Безочливото назначение на Красимир Чаврагански, бруталното и нагло отношение със служителите, заел поста без образование втрещи целия състав на мината,а и цялата община но за него се говореше само под сурдинка, защото всички треперят от страх пред минния биг бос. Щом изкара и г-н Ковачки мутра, какво да се говори. Щом безнаказано, заплашва, унижава, разбива врати на канцеларии, щом с жена му подменят фирмени документи, фалшифицират подписи, щом взима високи комисионни и всичко това безнаказано. Демонстрира власт, разкош, превъзходство, гледа отвисоко. За управителя – Чаврагански обикновените работници са нищожества, безгласни букви, хора който трябва само да доносничат, иначе са заплашвани от охраната нали брат му е там и краде и с газа си, заключват се служители в кабинети и с охрана, биват принуждавани да подписват разни документи, разбира се фалшиви затова е необходима и силна охрана, а ромите да извършват и различни видове сексуални услуги, управителския кабинет е превърнат в бардак – там само роми влизат и всички знаем какво вършат.. . . Той е страхотен манипулатор, човек, който никога не казва каква е истината, човек, който както ти се усмихва, така ти забива нож в гърба, човек който с цената на всичко и всички за пари и далавери е готов и майка си да продаде, той не уважава собствените си родители, а какво остава за някой друг, безскруполен, безпринципен, безпрецедентен, аругантен тип. Властта и охолството са смисълът на живота му, за да плаща на ромите за сексуални услуги са му нужни средства. Той няма мярка и може би от висотата на джипа, който кара в момента, се главозамая. Гледа на хората като на нищожества, никой не може да му каже нищо, влязъл е в ролята на Бог, но Бог е един Чаврагански и той вижда всичко повярвай, в скоро време ще го усетиш.Може би едноличният собственик на капитала най сетне ще усети, че той не може да бъде лидер, да контролира паричните потоци, да отсява степента на важност на производствените проблеми, не може да води нормални диалози с контрагенти, те отказват да работят с предприятието, губят се милиони, Мината е водена целенасочено от Чаврагански и екипа му към Фалит.
    ФАКТ – Целта на Чаврагански е ликвидирането на предприятието, тласкано натам с натрупаните огромни задължения, на които текат страхотни лихви, не закупуването на така необходимите резервни части за да има един нормален производствен процес, преправяне на справки за София с фалшиви и лъжене на собственика. Това е реалността, тя е такава в Бобов дол! Но това дребно същество се опитва да ръководи и общината, като привиква общинските съветници и ги заплашва, той решавал всичко и в мината и в общината. ПАЗИ БОЖЕ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ! Той е в мината само за ХХХХ с ромите и да продава млякото по коридорите на централно.
    От всичко Красимир Чаврагански, Брат му, Жена му, търсят лична изгода, за ТЯХ САМО ТОВА Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ! ИСТИНАТА ЗА ЧАВРАГАНСКИ

    istina
    2014/юни/16 at 12:26 PM