Ръководството на „Марек” стартира от днес продажбата на абонаментни карти от 50, 100 и 500 лв. за мачовете от новото първенство в „А” група

Filed under: Спорт |

Най-вероятно до края на седмицата ще привлечем 3-4-ма опитни футболисти със сериозен стаж в „А“ група, заяви Паргов

136-23-01-photo_verybig_1261524Селекцията в ОФК „Марек” ще продължи повече от плануваното време, но това не притеснява спортно-техническото ръководство. Старши треньорът на мъжкия отбор Антон Велков заяви, че е подготвен за такова развитие, тъй като има футболисти, които ще си потърсят първо отбори в чужбина и едва след това ще разгледат оферти от родни тимове, в това число и от „Марек”. Антон Велков допълни, че „Марек” има нужда от играчи във всички линии, включително и вратар. „Не може да си позволим да имаме равностойни играчи на всички постове, но ще направим всичко възможно да имаме достатъчно избор, тъй като първенството е тежко с много мачове и трябва да се съобразим и с евентуални контузии и наказания. Ще разчитаме и на младежкия отбор до 21 години”, сподели наставникът на дупничани. „Разбрали сме се с 3-4-ма опитни и добри футболисти със сериозен стаж в „А“ група. Но нека подпишем договори с тях и тогава ще обявим имената им. Най-вероятно до края на седмицата ще стане и това“, заяви пък Ивайло Паргов – изпълнителен директор на клуба.

От клубното ръководство споделиха, че ще има втори лагер-сбор на мъжкия отбор, но все още не са уточнени датите и мястото. Футболистите от ОФК „Марек” ще изиграят общо пет контролни мача, като засега три от тях са уточнени. За останалите два ще се търсят противникови отбори в движение.

Изпълнителният директор на ОФК „Марек” Ивайло Паргов сподели, че продажбата на абонаментни карти за мачовете от новото футболно първенство в „А” група стартира от днес. Всички желаещи да се снабдят с пропуски могат да го направят в спортната зала при легендата Сашо Паргов или при президента на клуба Стойчо Милев. „Определихме цените за новия сезон, след като сме официално вече в „А“ група. За всички сектори на „Бончук“ едногодишните карти са с цена 50 лева за домакинските ни мачове и за срещите от Купата на България. По 100 лева са картите, които ще дават възможност да се гледат мачовете от последните два реда в сектор А“ и по 500 лева са ВИП пропуските, които ще важат за новоизграждащата се ложа. Там ще има осигурен и кетъринг за всеки двубой“, уточни изпълнителният директор на „Марек“ Иво Паргов.

Spread the love