Югозападната „В“ група стартира на 17 август, теглят жребия 10 дни по-рано

Filed under: Спорт |

Всеки един от 16-те отбора трябва да внесе депозита за участие от 2000 лева до 7 август  

136-22-03-vasil1-Rilski sportist 

Новият сезон в Югозападната „В“ група ще започне на 17 август, а жребият за първенството е предвиден за 7 август, четвъртък. Това уточниха от ръководството на Зоналния съвет на Футболния съюз в столицата.

От БФС съобщиха още, че присъствието на представителите на всички 16 отбора на работната среща е задължително. Заседанието ще се състои в една от залите на Националния стадион „Васил Левски“.

Задължение на клубовете е до тази дата (7 август) да са изчистили финансовите си взаимоотношения със Зоналния съвет за предстоящия сезон. Съгласно нормативните документи на футболната централа всеки клуб е задължен до този срок да внесе депозита за участие от 2000 лева. Внесените авансови средства покриват разходите за глоби на участниците в трета дивизия през сезон 2014/2015 г.

„Каквото зависи от нас, ще го изпълним. Ще бъдат коректни с Футболния съюз и ще внесем необходимата сума. Дано да имаме късмет при тегленето на жребия“, лаконични бяха от управата на новия член на Югозападната „В“ група „Рилски спортист“.

 

На снимката: Тимовете на „Рилски спортист“ (на снимката) и „Конелиано“ (Герман) са най-новите членове на групата.

Spread the love