Плакет и луксозни химикалки като на министри за еврошампиона по борба Александър Костадинов от градоначалника на Кюстендил

Filed under: Спорт |

Иван Каракашки: Пожелаваме ти световна и олимпийска титла

145-22-06-2_Karakashki_KostadinovЕвропейският шампион в класическата борба Александър Костадинов получи плакет и луксозни химикалки от областния управител на Иван Каракашки. Роденият в Кюстендил национал през април спечели най-голямото си отличие при мъжете, след като триумфира с европейската титла по борба в кат. 59 кг във Вантаа, Финландия.

След 4 победи на финала двукратният световен шампион за юноши и възпитаник на школата от Града под Хисарлъка заслужи палмата на най-зрелищния шампион на Европейското.

„Знаем, че има много спортисти, които се нуждаят от внимание, ние нямаме много възможности, но искаме да ти дадем нещо, което даряваме на министри и посланици – плакет на Кюстендил, и да ти пожелаем олимпийска титла“, заяви Иван Каракашки

Двукратният носител на приза «Спортист №1» на Кюстендил Александър Костадинов, който защитава екипа на „Миньор“ (Перник), благодари на областния управител за оказаното внимание.

 

Снимката: С плакет и лускозни химикалки като за министри дариха двукратният спортист №1 на Кюстендил.

 

Spread the love