Синът на соцактивистката Елена Тулечка от Кюстендил: Ники грабна отвертка на прощъпалката си, ще става инженер като дядо си

Filed under: Оживление |

145-24-83  bebe1 copyСинът на соцактивистката Елена Тулечка от Кюстендил – Николай, грабна инструментите на прощъпалката си. За празника имаше специално омесена питка. Както повелява традицията, присъстваха само жени. 145-24-83  bebe2 copyОсвен инструменти, сред които имаше и отвертка, семейството бе наредило пари, химикал и други вещи.“Ники обаче се хвана за инструментите,ще стане инженер като дядо си”, пошегува се общинската председателка на БСП в Кюстендил Катерина Янчева. “Дали детето наистина ще се реализира в живота според избрания в този ранен етап предмет, не е толкова важно, важното е да е доволно и щастливо, както и да споделите този момент с най-близките си хора”, коментира още тя.

След церемонията всички заедно излязоха навън на бегом, хапвайки си от питката и меда. Елена Тулечка в момента е по майчинство. Освен в соццентралата русокосата красавица известно време работеше и технически сътрудник в кантората на адвокатката и общински съветник от БСП Мая Шишкова.

 

Снимките

 

1 -Ники се чуди какво да грабне от артикулите на прощъпалника.

2 -Катерина Янчева гушка малкия Ники.

 

Spread the love