Докторското семейство Карастоянови и почернената фамилия Радеви за първи път застават пред съда днес за тормоз

Filed under: Дупница |

Николай Карастоянов: Имам призовка, но не зная за какво е делото, болен съм, няма да отида

Милена Радева: Предпочитам да не коментирам, но след заседанието ще обявя резултата

147-01-1 123Днес за първи път очи в очи ще се изправят семейство Карастоянови и почернената фамилия Радеви. Двете страни ще застанат пред Районен съд-Дупница по жалба на Милена Радева, съпруга на убития бодигард на Братя Галеви – Николай Радев-Отвертката.

Милена се оплаква от Владимир Карастоянов и синовете му Николай и Иван, които са я гледали на кръв. Срещата между тях станала, докато тя била в офиса на дупнишко застрахователно дружество по работа. Владимир Карастоянов и синовете му застанали на вратата и я гледали втренчено. Милена се почувствала притеснена.

Digimax A50 / KENOX Q2Карастоянови не са я заплашвали, не са й отправяли закани, нито обиди, но тя се е почувствала застрашена от особения начин, по който са я наблюдавали.

Най-вероятно Милена иска съдът да издаде ограничителна заповед и Карастоянови да не могат да се доближат до нея в радиус на 50 м.

Засега предпочитам да не коментирам, каза Милена Радева вчера за вестник „Вяра”. Деверът й Иван Радев не знае за какво става въпрос, той заяви, че не е виждал Милена и не е разговарял със снаха си за явяването им в съда днес.

147-01- 308Потърсихме за коментар и Владимир Карастоянов: Изобщо не знам и не ме интересува, отсече той. Синът му Николай Карастоянов заяви: Получил съм призовка, но не мога да се явя на това дело, изобщо не зная за какво е. Много съм болен, никак не се чувствам добре и няма да мога да отида на него.

Двете фамилии водят жестока съдебна битка заради смъртта на Николай Радев-Отвертката, който почина след зловещо меле в заведението „Колата” в Дупница. Карастоянови бяха арестувани, но в момента са на свобода с мярка за неотклонение „парична гаранция”. Срещу тях се подготвя обвинителен акт за смъртта на Николай Радев. Карастоянови отричат да са убили Радев и твърдят, че става въпрос за нещастен случай.

Семейство Радеви обаче са категорични, че докторската фамилия са убили Николай, който издъхна в общинската болница на 28 години след 30-минутна агония. В съседната стая по една случайност е била неговата леля, която е чула последните му думи. Какво точно е казал Радев, тя ще съобщи пред съда. Най- вероятно стартът на делото за убийството ще бъде насрочен след лятната съдебна ваканция. На 12 септември братът на Николай Радев организира грандиозен митинг пред сградата на Темида в столицата.

Снимките:
1 Иван и Милена Радеви

2 Владимир, Николай и Виладимира Карастоянови

3 Иван Карастоянов

 

Spread the love

7 коментара за: Докторското семейство Карастоянови и почернената фамилия Радеви за първи път застават пред съда днес за тормоз

 1. Тази е тотална малоумница и лъжкиня. Нека си признае в обикалянията си по телевиизите, че всичко това е за пари, а не от скръб по „любимия ѝ съпруг”. Няма ли кой да ѝ каже, че е пълна излагация и да вземе да се скрие в мишата си дупка, от която изпълзя. Много е смешна и жалка. Дано накрая справедливостта възтържествува и да оправдаят докторите, които са невинни.

  AZ
  2014/юли/03 at 10:00 AM

  • Като не познаваш хората и ситуацията не коментирай, а застани пред себе си и си признай ти какъв човек си и за какво се бориш. „Нека който е безгрешен хвърли пръв камък“ – помисли си преди да коментираш тесногръдо създание.

   100
   2014/юли/03 at 11:17 AM

 2. Гонете ги до дупка тези убийци!!!

  Далиа
  2014/юли/03 at 9:09 AM

 3. Kakwo iskate ot lekarite be?Te si za6titiha deteto,Otwerkata go izd..a,sega olele.Brat i onaq krivogledata BIZNESDAMA i te da DGD.Sme6ki sa i te i oniq tupaci ‘KOLEGITE’ na Vintoverta.Dano dupni4ani da produljat svqtoto delo da trepat ne6tastnicite na Galevi!

  Mud
  2014/юли/03 at 9:00 AM

 4. Strahlivtzite usehtat kak se zatiaga primkata. Dano podstekatelkata gi gleda kak gasnat kato svesh.

  100
  2014/юли/02 at 22:22 PM

 5. КАРАСТОЯНОВИ – ИЛИ СТЕ ЛУДИ ИЛИ ЦЕЛИЯ ГРАД СЕ ОПИТВАТЕ ДА ИЗКАРАТЕ- ЛУДИ.

  101
  2014/юли/02 at 22:08 PM

 6. Как така става разхождат се из града,а као дойде време за дело те се разболяват

  iliana
  2014/юли/02 at 21:46 PM